Hoe maak je niet Freak Out Wanneer krijgen van een gesloten MRI

Het is al bijna twee jaar geleden dat ik voor het eerst werd gediagnosticeerd met een goedaardige hersentumor op mijn rechter gehoorzenuw, die mijn gehoor op dat dezelfde kant heeft bewerkstelligd. In het proces van het krijgen van het behandelde, moest ik naar een gesloten MRI krijgen. Ik ging in het denken dit zou het makkelijkste deel van het proces zijn, maar het bleek een van de meest moeilijk voor me zijn. Sindsdien heb ik terug moesten gaan, en hoewel het nog steeds niet makkelijk, ik kan er doorheen te komen. Hier zijn enkele van mijn tips:

Instructies

•  Zodra u vast op de tafel, niet je ogen te openen voor niets totdat je klaar bent met het proces en de technicus vraagt ​​u om op te staan.

•  Zodra u vast, zeg tegen jezelf over en je bent gewoon ontspannen. Fijn alles is. Zeggen wat je normaal gesproken zeg je tegen jezelf om jezelf kalm en ontspannen te houden.

•  Vraag om een deken voor het geval dat ze vergeten om je te dekken. U hoeft meestal niet beginnen koud, maar de kamer koud na een tijdje en je hoeft niet te beginnen met rillingen, als je probeert te blijven ontspannen.

•  Vraag naar de technicus om muziek af te spelen. Sommige radiologie klinieken hebben CD's kunt u kiezen uit. Zo niet, vraag de technicus om u te spreken over iets wat niets met het proces of om u periodieke updates over de tijd te geven - wat zal je je beter voelen.

•  Als je voelt dat je op het randje van paniek, is het belangrijk om jezelf te houden van het glijden over die 'edge'. Het is alleen maar angst. Ademen door het alsof je in de arbeid als je moet, maar werken doorheen. Gaat in met een paar grappige herinneringen in het achterhoofd helpt. Ik dacht aan mijn ex-man steekt zijn hoofd uit het raam toen ik aan het koken was (ok ok BURNING) karbonades. En toen liep hij - deze grote, logge man - na dit kleine muis met een bezem, schreeuwen op de top van zijn longen. Het hielp veel. :-)