Hoe maak je neusgaten van een zuigeling Reinig

Hoe maak je neusgaten van een zuigeling Reinig

In tegenstelling tot volwassenen, kunnen kinderen niet blazen hun neus om ze uit te wissen. Hun kleine neus kan eenvoudig worden geblokkeerd en gedroogd of overtollig slijm indien niet schoongemaakt op een regelmatige basis. Deze verstopte neus kan eten en slapen van je baby verstoren, leiden tot ongemak en zelfs invloed hebben op de gezondheid van het kind. U kunt houden van uw baby vrij ademen met het schoonmaken van zijn neus met behulp van eenvoudige technieken met nasale zoutoplossing druppels en een lamp spuit.

Instructies

•  Leg je baby op zijn rug op een vlakke ondergrond, zoals een bed of commode. Hoek van de zuigeling hoofd zodat hij achteruit wordt getipt met zijn of haar kin verheven. Zorg ervoor dat de nek van het kind is in een natuurlijke positie en niet geknikt.

•  Gebruik neus zoutoplossing zakt naar elke gedroogd of dik slijm los te maken in de neusgaten van je baby. Lees alle instructies en waarschuwingen op de verpakking voordat u de druppels. Plaats 1-2 druppels nasale zoutoplossing in elk van de neusgaten van de baby. Houd het hoofd van uw baby zachtjes in de plaats voor ongeveer 10 tot 15 seconden.

•  Zet uw kind dan op haar buik. Veeg het zout van je baby's neus met een tissue of doek als het loopt uit.

•  Zuig de resterende slijm uit uw kind neusgaten met behulp van een lamp spuit. Knijp de bol van de spuit om de lucht te laten ontsnappen. Plaats de spuit van de spitse punt in een van de neusgaten van de baby's, terwijl nog steeds knijpen de lamp. Laat je grip op de lamp te zorgen dat de spuit in de lucht en slijm uit de neusgaten van je baby te zuigen.

•  Knijp in de bol van de spuit herhaaldelijk terwijl de tip tegen een tissue of doek. Veeg slijm dat afkomstig is van de punt weg. Herhaal de zuigkracht proces op tweede neusgat van uw kind. Reinig de spuit na elk gebruik.

Hints

  • Raadpleeg een kinderarts als deze technieken niet aan de blokkade in de neusgaten van uw kind te verwijderen.