Hoe maak je mensen bewust maken van een gezond hart Zorg

Hart-en vaatziekten is de belangrijkste doodsoorzaak van de Amerikaanse mannen en vrouwen, en de gezondheid van het hart speelt een belangrijke rol in hoe lang een persoon zal leven. Dieet, lichaamsbeweging en medicatie al invloed gezondheid van het hart. U kunt uw collega's, collega's en familieleden te informeren over gezondheid van het hart en hen motiveren om op een gezondere manier van leven. Of u nu in de hogeschool of ouderen en gepensioneerden, is het belangrijk om te leren hoe mensen om je heen te krijgen op de hoogte van gezondheid van het hart, zodat u uw boodschap kan verspreiden.

Instructies

Het bevorderen van een gezond hart in Scholen

•  Maak flyers over gezondheid van het hart om in delen van uw school of campus dat veel verkeer te ontvangen, net als de school cafetaria of studentencentrum flauwvallen. U kunt informatie over hart-gerelateerde aandoeningen en ziekten zoals hart-en vaatziekten behoren. Omvatten symptomen van problemen, zoals zwaar gevoel in de borst of pijn. Een lijst van de namen en contactgegevens van organisaties of websites die meer informatie kan geven.

•  coördineren met andere organisaties of uw school om de bloeddruk of cholesterol testen om studenten te voorzien. Maak spandoeken om het evenement bekend te maken en hangen ze rond je school of campus.

•  Neem contact op met uw school en het hart specialisten om te zien of een specialist een gastcollege op de gezondheid van het hart kon geven. Je zou ook het bezit van een "gezond hart" lunch met hart-gezonde voeding.

Het bevorderen van een gezond hart in de Workplace

•  Stel een "hart gezond" potluck om uw leidinggevenden en medewerkers. Stimuleer medewerkers om gerechten te creëren volgens de Amerikaanse voedingsrichtlijnen. Indien mogelijk, aan te moedigen medewerkers aan voedingswaarde-informatie voor elk gerecht bereid omvatten.

•  Maak posters om op te hangen rond de werkplek. Deze posters kunnen informatie over hoe u de symptomen van een hartaanval te spotten, of ze kunnen informatie over hoe u een voedingswaarde-etiket te lezen bieden omvatten. Een poster die tips over hoe je de bloeddruk te verlagen en aan te moedigen gezondheid van het hart, zoals het beperken van de inname van natrium en regelmatig te oefenen biedt, kan ook een voordelige manier om een ​​gezond hart te bevorderen.

•  Maak een oefening concurrentie tussen collega's om gezondheid van het hart te bevorderen. Alle deelnemers moeten klaring eerst ontvangen van een arts. Bepaal een winnaar op basis van uw eigen criteria, zoals de persoon die de meeste minuten doorgebracht oefenen selecteren. Maak boekjes over gezondheid van het hart of maak kookboeken met hart gezonde recepten voor de winnaars.

Het bevorderen van een gezond hart naar een vriend

•  Stuur informatie over gezondheid van het hart naar familie en vrienden via e-mail of social networking sites. Sites zoals de American Heart Foundation en Cardiovascular Disease Foundation bieden artikelen over voeding, beweging en hartaandoeningen.

•  Bespreek zorgen of symptomen van hartproblemen met familieleden en vrienden. Stel een hart specialist voor pamfletten en hulpbronnen over gezondheid van het hart te geven aan mensen om je heen.

•  Leer mensen om je heen hoe je voeding etiketten te lezen. Geef informatie over de Amerikaanse aanbevolen voeding richtlijnen, zoals hoeveel cholesterol en natrium per persoon per dag zou moeten eten voor een optimale gezondheid van het hart.

•  Zorg voor alternatieve recepten voor de favoriete gerechten van de mensen om je heen. Mogelijk natrium verminderen lasagne, bijvoorbeeld door vegetarische lasagne en verminderen van de hoeveelheid kaas u het recept gebruiken.