Hoe maak je Homemade Black Salve te brengen Kookt een Head

Zweren zijn pijnlijke infecties onder de huid, veroorzaakt door een aantal verschillende daders. Een ingegroeide haren, verstopte talgklier, of zelfs een splinter of een soort van vreemde stoffen veroorzaken een infectie ontwikkelen, resulterend in een kook. Kookt kan thuis worden behandeld door het gebruik van zwarte zalf. Om ervoor te zorgen dat de zwarte zalf zuiver en bevat geen schadelijke additieven bevatten, volgens een eenvoudig recept voor zelfgemaakte zwarte zalf aan de kook verlichten doordat zij een weg.

Instructies

•  Giet de bijenwas, cacaoboter en shea boter in een schone pot. Verwarm dit mengsel tot 180 graden. Laat het mengsel zitten bij deze temperatuur gedurende 20 minuten. De eenvoudigste manier om dit te doen is het gebruik van een medium tot hoge instelling, smelt de ingrediënten, en dan bedekken en te verwijderen uit de brander om het mengsel te laten zitten.

•  Voeg vitamine E poeder, actieve kool poeder, kaolien en jojoba olie aan het mengsel. Roer het mengsel tot het is gemengd.

•  Laat het mengsel afkoelen. Voeg een essentiële olie of een kruidenextract dat specifiek zal helpen drain de kook. Bloodroot is een optie, zoals tea tree olie. Twee oz. van bloodroot direct worden toegevoegd aan de zwarte zalf. Tea tree olie kan apart worden opgeslagen en toegepast in kleine hoeveelheden na de zwarte zalf is aangebracht aan de kook.

•  Gebruik een schone lepel om de zwarte zalf plaatsen in de glazen pot of potten. Sluit de potten en bewaar op een koele plaats, niet in direct zonlicht.

Hints

  • Voeg gedestilleerd water of minerale olie om de zalf moet uitdrogen op een bepaald punt. Een droge zalf verhoogt de kans op littekens.
  • Wees voorzichtig met zulke dingen als colloïdaal zilver toe te voegen aan de zwarte zalf, tenzij je eerdere ervaring met het gebruik.
  • Gebruik kleine hoeveelheden van de zwarte zalf aan het begin van de behandeling om niet uitdrogen huid en littekens.