Hoe maak je het verschil tussen zure reflux en een maagzweer Diagnose

Hoe maak je het verschil tussen zure reflux en een maagzweer Diagnose

Diagnose het verschil tussen zure reflux en een maagzweer door zichzelf bemoeilijkt door de verschillende typen zweren en hun ongelijksoortige symptomen, waarvan sommige zijn identiek aan de symptomen van reflux. Bepaalde gedragingen kunnen helpen bij het verlichten van uw ongemak of pijn. Uw inspanningen kunnen helpen bij het vaststellen of u een maagzweer en kan ook lenen voor het leiden van een gezonder leven.

Instructies

•  Bewaak uw dieet vóór de diagnose van jezelf te zien als je alleen maar ervaren symptomen van ongemak na het eten van bepaalde voedingsmiddelen. Als uw symptomen verdwijnen wanneer je die probleem voedingsmiddelen te elimineren, dan mag u niet nodig om iets anders dan voorkomen dat deze bepaalde voedingsmiddelen doen. Echter, als de symptomen terug, moet je verder onderzoeken hun zaak om zeker te zijn dat je niet negeren van een meer ernstige lichamelijke kwaal.

•  Noteer in uw agenda wanneer u problemen ondervindt. Brandend maagzuur wordt vaak verward met zure reflux, en vice versa. Als uw ongemak zich voordoet om de paar dagen en u al hebt vastgesteld dat er geen één specifieke voedsel dat is de boosdoener, dan kunt u zure reflux hebben in plaats van alleen maagzuur.

•  Opmerking waar je ervaart de pijn elke keer. Zweren pijn vaker in de maag, onder het borstbeen. Zure reflux heeft invloed op de borst en keel gebieden. Dit is niet altijd het geval, maar is één aangeeft factor bij het bepalen of u een maagzweer of zure reflux. Brandend maagzuur is echter een van de symptomen van een zweer in de slokdarm, dus alleen bepaalde vormen van zweren kunnen worden uitgesloten als je brandende of pijn in de borst of de keel alleen. Ook al is het alleen maar zure reflux, kan het nog steeds leiden tot een zweer.

•  Neem maagzuurremmers om de fout, zure smaak en een branderig gevoel te verlichten. Dit kan werken of je ervaart zure reflux of zelfs een maagzweer. De doeltreffendheid van antacida is daarom een ​​vermelding factor onderscheiden deze voorwaarden. Dit is ook het geval met de andere over-the-counter medicijnen die u kunt vinden bij uw plaatselijke drogisterijen.

•  Vermijd vooral vette of gekruid voedsel en zure vruchten, maar ook voedingsmiddelen en dranken met veel cafeïne, in de volgorde van het brengen van zure reflux symptomen door middel van uw voedingsgedrag te houden. Monitoring dieet kunnen sommige zure reflux te voorkomen en zelfs verminderen de symptomen van een maagzweer. Goed voedsel te eten zijn groenten die rijk zijn aan vezels, en vruchten die niet zuur zijn, zoals appels of druiven. Volle granen zijn ook goede voeding te helpen bij de spijsvertering en het voorkomen van brandend maagzuur of zure reflux problemen. Als eten de neiging om te helpen bij de vermindering van uw ongemak, heb je meer kans om een ​​maagzweer te hebben. Als eten lijkt je ongemak veroorzaken, kan u ofwel een maagzweer of een zure reflux probleem hebt.

•  Neem contact op met een arts als u een consistente symptomen ervaart. Dit zijn tekenen van problemen en je moet een officiële medische diagnose te krijgen.

Hints

  • Pas op voor zelfdiagnose. Controle met uw arts is de beste manier om echte problemen te voorkomen dat nog erger.