Hoe maak je het meeste uit van Weight Watchers

Hoe maak je het meeste uit van Weight Watchers

Het klinkt als een cliché: Het werkt als je het programma werken. Iets dat zo basic verdwaalt op goedbedoelende Weight Watchers-leden, die het dieet volgen religieus ... behalve die slip op woensdag dat verandert in een wasdroger op zaterdag. We denken altijd dat het gewicht-verlies goden zal ons redden, en soms doen ze, maar dat is niet hoe het programma werkt. Werken van het programma door de planning, het vinden van steun, die hard voor jezelf zonder dat het te zwaar en bewegen op direct na een slip-up.

Instructies

•  Plan, plan, plan. Maak boodschappenlijstjes, schrijf menu's en houden de keuken vol met voedsel. Of u wilt uw dieet micromanage of spelen op het gehoor, onder geen beding mag u zelf achter in een situatie waarin je jezelf kunt beschadigen door impromptu beslissingen. Uit eten gaan is een feit van het leven voor sommigen van ons, en het is geen excuus om niet te houden aan Weight Watchers. Voor een optimale gewichtsverlies, houd een lijst handige van de veilige keuzes die je kunt hebben op uw favoriete restaurants.

•  Steek je hand uit om hulp. Of het nu in vergaderingen, op een online message board of met familie of vrienden, het maakt eigenlijk niet uit - is het essentieel om iemand uw gewicht-verlies doelen te ondersteunen. Het is niet nodig om uit te zenden naar de wereld dat je op Weight Watchers. In feite, voor sommige mensen, het kan schadelijk zijn. Het belangrijkste is om iemand terug te brengen naar de realiteit terug als u de voeding vallen.

•  Doe jezelf niet vertroetelen. Een van de top redenen waarom mensen niet op gewichtsverlies is omdat ze te gemakkelijk op zichzelf. Ze zeggen: "Oh, ik had alleen een cupcake, het zal OK zijn." Echter, de fysica van het lichaamsgewicht geen rekening met dat je baas gekauwd je uit vandaag. Calorieën in, calorieën uit - het is zo simpel als je op dieet bent. Dus stop met het maken van excuses terwijl je op Weight Watchers. Dit is vooral moeilijk wanneer je beste vriend of oma probeert om comfort food schop in je keel. Blijf sterk!

•  Do not beat jezelf. Aan de andere kant van de medaille, veel mensen niet op een dieet omdat ze zo hard voor zichzelf dat ze uiteindelijk stoppen. Met een dergelijke hoge normen van gewichtsverlies perfectie, ze beseffen dat ze nooit kunnen meten, dus waarom zou je? De sleutel is om een ​​evenwicht te vinden tussen jezelf niet vertroeteling en niet slaan jezelf vinden. Het vergt zowel stevigheid en zelf-vergeving te zijn op Weight Watchers ... maar teveel van een van beide kan gevaarlijk zijn.

•  Leef in het nu. Wanneer je slip - en u zult glijden - je absoluut moet op dat moment te verplaatsen. Wacht niet tot maandag of tot dat grote presentatie is achter je om weer op de Weight Watchers. Dit is misschien wel het belangrijkste onderdeel van succesvol gewichtsverlies. Vergeef jezelf en spring terug op het dieet zo snel mogelijk. Als u laat uw oefening routine uit de boot vallen, hoeft "volgende week" of niet "de volgende keer." In plaats daarvan, ga dan voor een wandeling die zeer handomdraai!