Hoe maak je hart gezond Hot Granen

Een manier om een ​​hart-gezond ontbij krijgen is goed, ouderwetse havermout. Echter, deze keer voedzame nietje is geladen met gimmicks, conserveringsmiddelen, chemische producten en heel veel suiker. Hier zijn een paar tips en suggesties hoe je uit de buurt van wat is verschrikkelijk blijven en kiezen wat gezond is.

Instructies

•  Vezelrijk. Kijk voor een warme granen die ten minste 4 gram vezels per portie heeft. Fiber houdt je vol gevoel. Er zijn twee soorten vezels. Onoplosbare vezels helpt met regelmaat, is gekoppeld aan een vermindering van darmkanker en helpt diabetes voorkomen. Oplosbare vezels kunnen het risico op hart-en vaatziekten te verminderen. Hot granen hebben meestal beide soorten.

•  Vermijd gimmicks. Als het te mooi om waar te zijn, is het meestal. Als het graan maakt een vordering op haar doos en dan volgt up door te stellen dat "Deze claim is niet door de Food and Drug Administration is goedgekeurd", dan heeft het geen reden om waar te zijn. Vermijd ook het graan dat doel richting "Weight Loss" of "Vrouwen." Ze zijn gewoon meer laden, door het bereiken van een niche-markt.

•  Vermijd te veel suiker. Gezoete granen kunnen smaken fantastisch, maar zelfs als ze beweren dat ze "echt" fruit bevatten, u waarschijnlijk consumeren suiker, geen fruit. Je bent beter af te kopen gewoon havermout en het toevoegen van uw eigen toppings. Probeer het eens een paar snelle haver op de kookplaat en voeg in banaan, walnoten en een scheutje honing of bessen met een scheutje melk, of wat gedroogde appels ringen (in vieren gesneden) met kaneel en nootmuskaat. Dit kunt u ook een container van plain haver tot veel verschillende smaken te rekken, en kunt u de controle van de hoeveelheid suiker die je in. Als je een gezoete warme granen moet eten, probeer er een te vinden, dat is niet meer dan 8 gram suiker per portie.

•  Hot graan is niet alleen maar havermout. Er zijn vele hete granen die zijn fantastisch voor de smaak en het hart-gezondheid (zie bronnen). Arrowhead's 4 Grain Plus Flax warme granen bevat gebroken tarwe, staal bezuinigingen haver, rogge en gerst grutten en lijnzaad. Voor stevige textuur, proberen hun Seven Grain warme granen, waarvan tarwe, haver, gerst, soja, boekweit, maïs en gierst heeft. Hodgson Mill's Oat Bran Hot Cereal is ook een grote vulling, hart-gezond ontbijt met 6 gram vezels per portie.

Hints

  • Merk op dat zelfs wanneer de hete granen beweren "weinig suiker," ze meestal gevuld zijn met kunstmatige zoetstoffen. Kijk goed naar het etiket aan de ingrediënten te zien. Kunstmatige zoetstoffen kunnen magen van streek en allergische reacties veroorzaken.
  • Als je niet gewend bent om veel vezels, voeg het langzaam aan uw dieet om je lichaam aan te passen. Te veel tegelijk zal uw systeem shockeren.