Hoe maak je Haak na een beroerte

Hoe maak je Haak na een beroerte

Haak is een handwerk techniek die het gebruik van je handen gaat om textiel, kleding, speelgoed en huishoudelijke artikelen te maken. Haken kan moeilijk te doen worden als je hebt last van een beroerte. U kunt pijn in uw handen, verlies van spier-beweging of zelfs verlamming, dat houdt je op het uitoefenen van uw reguliere hobby's en activiteiten te ervaren. Deelnemen aan een beroerte revalidatie plan kan bijdragen aan de versterking van uw motoriek en geven u de therapeutische training noodzakelijk is om verder te gaan haken.

Instructies

•  Begin revalidatie na een beroerte met een medisch specialist zo snel mogelijk. Hoe langer je wacht na een beroerte, hoe moeilijker het zal zijn om weer te gaan haken.

•  Schakel in het versterken van oefeningen om de spierkracht en de coördinatie in handen te verbeteren. Uw beroerte revalidatie specialist zal met aangepaste oefeningen schetsen voor u.

•  Gebruik range-of-motion therapie om de spierspanning in je handen te verminderen. Range-of-motion therapie zal uw handen de nodige controle die nodig is om te haken na een beroerte geven.

•  Probeer elektrische stimulatie in uw revalidatie na een beroerte plan. Deze procedure omvat het gebruik van een elektrische stroom via elektroden op de huid verzwakte spieren te stimuleren, waardoor ze samentrekken. Volgens de Mayo Clinic, kan deze vorm van therapie te helpen met spier heropvoeding.

•  Oefen de revalidatie-oefeningen thuis en probeer je best om te beginnen met haken. Stroke herstel verschilt van persoon tot persoon, maar met de praktijk, kunt u de snelheid van de resultaten.

•  Bezoek een gecertificeerde kant specialist. Gecertificeerde kant specialisten kunnen aangepaste revalidatie, pijnbestrijding en manuele therapie plannen om u te helpen bij uw herstel te creëren.

Hints

  • Wees geduldig. Revalidatie na een beroerte kost tijd.