Hoe maak je Employ een Live-In Caretaker voor een ouder

Volwassen kinderen moeten vaak de verantwoordelijkheid voor de verzorging van een bejaarde of zieke ouder te nemen. Echter, kan uw leven omstandigheden maken het moeilijk om je ouders de hoeveelheid en aard van de zorg die hij nodig heeft te geven. Een oplossing is om een ​​live-in conciërge te huren, maar deze optie is meestal alleen beschikbaar voor gezinnen die deze zorg kunnen veroorloven. Voor het kiezen van een conciërge, neem de tijd om ervoor te zorgen dat ze de juiste pasvorm voor de behoeften van je ouders.

Instructies

•  Kijk in opleiding en werk de geschiedenis van de conciërge. Bel voormalige werkgevers en vragen over zijn arbeidsethos, betrouwbaarheid en professionaliteit. Bellen met de referenties van de conciërge biedt aan u. Bestudeer zijn cv, en besteden veel aandacht aan zijn bijzondere vaardigheden of certificeringen. Ze moeten overeenkomen met de behoeften van je ouders.

•  Maak kennis met de huismeester op een persoonlijk niveau te leren kennen. Het is belangrijk voor haar achtergrond, opleiding, en referenties te overwegen, maar je moet ook haar leren kennen als persoon. Indien mogelijk, laat haar voldoen aan uw ouders en zien of ze aan te sluiten. Jij en je ouders nodig om helemaal comfortabel met haar te zijn voor het huren van haar als van je ouders inwonende conciërge. Toen de verzorger verlaat, zorg ervoor dat je ouders te vragen hoe ze zich voelt over haar.

•  Vraag de conciërge gedetailleerde vragen over zijn eerdere werkervaring en opleiding tijdens een in-persoon interview. Zorg ervoor dat hij beschikt over de juiste kwalificaties voor de behoeften van uw ouder. Bijvoorbeeld, als je ouders maakt gebruik van een ademhaling machine, de conciërge moet eerdere ervaringen met dit soort apparatuur hebben.

•  Vraag de beheerder om toestemming om een strafblad achtergrond check doen. Heb haar een document te geven van haar toestemming ondertekenen, om jezelf legaal te dekken. Onder meer in het document toestemming om te zoeken naar haar naam in de stateâ € ™ s volwassene misbruik register en kindermishandeling register.

•  Bespreek de conciërgewoning betaling en werkschema in groot detail. U moet een live-in verzorger voor uw ouder die de juiste kwalificaties en die een salaris dat je kunt veroorloven vereist kiezen. Wees niet bang om te onderhandelen over betaling. Om de prijs omlaag te brengen, bieden hem meer vrije dagen tijdens de maand. Maar eerst, zorg ervoor dat u of iemand die u vertrouwt beschikbaar om de zorg voor je ouders tijdens de conciërgewoning dagen vrij is.

•  Hebben huis van je ouders klaar toen de verzorger komt in voor een interview. Geef haar een rondleiding door het huis, met inbegrip van, waar ze zal blijven, voordat het interview begint. Het is belangrijk voor u om comfortabel met haar te zijn, maar het is ook belangrijk voor haar om comfortabel en thuis voelen. Anders kan ze uiteindelijk stoppen na een korte periode van tijd, en je hebt om het proces weer helemaal opnieuw beginnen.

Hints

  • Laat iemand anders in uw familie, bij voorkeur een broer of zus, zitten in tijdens de in-persoon interview met de beheerder. Het zal helpen om er iemand anders om de antwoorden van de conciërgewoning herinneren, aan vragen die u vergeet te vragen, en om u te helpen beslissen of ze een goede match voor je ouders te hebben.
  • Vertrouw op je intuïtie. Als je een slecht gevoel over een live-in conciërge of je niet het gevoel dat hij de juiste pasvorm voor jou en je ouders, niet van hem huren. Je moet iemand die je volledig vertrouwt alleen achterlatend met je ouders en die u vertrouwt aan de beste mogelijke zorg te kiezen.