Hoe maak je een zwerm van Killer Bees Escape

Hoe maak je een zwerm van Killer Bees Escape

Africanized honingbijen ontsnapte quarantaine in Brazilië in 1957 en al snel begon te fokken met lokale bijen in het gebied. Binnenkort hun assortiment te verspreiden naar buiten op een afstand van 200 mijl per jaar, volgens de Oklahoma ministerie van Landbouw. De bijen zijn verhuisd naar de Verenigde Staten, waar zij over de lokale honingbij netelroos nemen. Ze hebben agressieve territoriale neigingen. De bijen vaak vallen wanneer ze worden gestoord, aan een hard geluid, auto trillingen of voetgangers te dicht bij de korf. De bijen zullen normaal tegen het lijf loopt mensen in een waarschuwing poging als iemand te dichtbij is, maar als de indringer de waarschuwing niet gehoor geven, een full-blown aanval op handen is.

Instructies

•  Uitvoeren van het aanvallen van bijen. Snel zoeken onderdak in een auto of gebouw. Blijven draaien als er geen opvang beschikbaar is. Uitgevoerd in een rechte lijn zoveel mogelijk. De bijen vaak jagen iemand voor maximaal een halve mijl van de korf.

•  Bedek je hoofd helemaal met je jas, shirt of een ander materiaal. Africanized honingbijen richten op de ogen bij een aanval, volgens de National Park Service.

•  Vermijd swatting de bijen of ze te doden. Dode Africanized honingbijen geven een chemische geur die andere bijen waarschuwt voor nog meer fel aanvallen.

•  Stop met maaiende armen. Vermijd swatting bij de bijen. Maaiende armen en alleen swatting ageert de bijen meer en maakt de aanval meer vicieuze.

•  Bel 911 voor hulp. Zoek medische zorg onmiddellijk.

•  Kras aan de stingers voorzichtig uit de bijtwonden onmiddellijk. Knijpen de stingers of met een pincet te verwijderen en hen zal nog meer gif te injecteren in de wonden.

Hints

  • Nooit springen in het water wanneer zij worden aangevallen. De bijen zullen zweven over het water en hervat aanvallen wanneer je naar de oppervlakte voor lucht, volgens Desert USA.