Hoe maak je een zwerm bijen Escape

Dus je bent in de tuin, het maaien van het gazon, en voor je het weet zit je wordt aangevallen door een woedende zwerm bijen. Je kunt ze voelen stoten in je gezicht en ledematen, voel je een aantal van hen steken je en je begint in paniek te raken. Hoe kun je deze zwerm bijen ontsnappen? Volg deze stappen, zodat als je ooit jezelf in deze situatie, kan je wegkomen zonder behoud van onnodige steken.

Instructies

Hoe maak je een zwerm bijen Escape

•  Begin niet swatting bij de bijen. Swatting bij een zwerm bijen is niet alleen zinloos, omdat je ver in de minderheid, maar het zal alleen dienen om de bijen nog meer woede, wat waarschijnlijk betekent meer steken voor u.

•  Niet in de vriezer waar je bent, vooral als je al gestoken. Bevriezing zal maken de bijen fout die je voor een bloem en blijven aanvallen.

•  Maak een snelle ontsnapping. De bijen zijn waarschijnlijk je aanvalt omdat ze het gevoel hun nest wordt bedreigd door je aanwezigheid. Lopen in de tegenovergestelde richting van waar u oorspronkelijk waren op weg toen de aanval begon kan genoeg zijn om de bijen te kalmeren zijn. Als je begint te voelen bijen stuiteren je lichaam als je loopt langs, ze proberen om u te waarschuwen dat u te dicht en moet je meteen omdraaien en weglopen.

•  Bescherm uw ogen en gezicht zo veel als je kunt als je in het midden van een zwerm. Als zwellen je ogen dicht uit steken, het is alleen maar dat veel moeilijker voor jou om te ontsnappen, omdat je niet in staat zal zijn om te zien.

•  Springen in een lichaam van water zal waarschijnlijk niet helpen uw zaak. Het kan verleidelijk zijn om te springen in een lichaam van water te zijn, maar dit kan bieden alleen tijdelijke verlichting als de bijen kunnen wachten als je naar voren.

•  Probeer om binnen te komen of uit te voeren door de bosjes. Omdat het binnen of in een groep van struiken kan bieden u beschutting tegen de bijen en de bemoeilijking van de voortdurende aanvallen.

•  Verwijder eventuele stingers die nog in je huid als je eenmaal in staat zijn om de zwerm bijen ontsnappen zijn. Bee stingers leveren doses gif, dus het is belangrijk om ze zo snel mogelijk te verwijderen.