Hoe maak je een zwakke maag Handle

Hoe maak je een zwakke maag Handle

Er is niets erger dan een zwakke maag, dat verontrustende gevoel in de put van je darmen waardoor je het gevoel een afkeer ten opzichte van voedsel. Veel vrouwen lijden aan deze tijdens de zwangerschap. Hoewel er geen wondermiddel, er zijn verschillende dingen die je kunt proberen, om te helpen omgaan met een zwakke maag.

Instructies

•  Ga zitten of liggen. Tot vaststelling van de voorkeur, omdat je zwakke maag wordt plat. Maar als je niet op een plek waar u kunt uitrusten op je rug, zitten is de volgende beste ding. Neem de tijd van de dag en gewoon rust voor een minuut. Soms is de misselijkheid zal passeren.

•  Ga naar de badkamer. Hoewel dit misschien een beetje fout mag lijken, soms problemen die aanvoelen alsof ze zich in je maag zijn eigenlijk afkomstig zijn van ergens anders gastro. Neem even de tijd om naar de badkamer en kijk of je lichaam klaar is om af te komen van iets.

•  Neem de geneeskunde. Mylanta, Pepto Bismol en Tums zijn alle merken van maagzuurremmers die kunnen helpen vestigen uw zwakke maag. Deze kunnen worden gekocht bij elke apotheek, supermarkt en zelfs een aantal benzinestations. Neem de medicijnen zoals voorgeschreven, en wacht een paar minuten om te zien hoe je je voelt.

•  Drink vloeistoffen. Dit is waar veel van de oude vrouwen verhalen in het spel komen. Ook als u last heeft van ochtendmisselijkheid, kunnen deze middelen ook helpen. Het drinken van een aantal platte cola, kunnen platte ginger ale of reguliere club soda helpen. Anderen suggereren dat je eet (als je kan) een klein stukje brood of een paar crackers. Anderen suggereren nog steeds zuigen op een citroen. Het punt om al deze mogelijke oplossingen is dat ze vallen en opstaan ​​en specifiek zijn voor elk individu.

Hints

  • Raadpleeg uw arts. Als je voelt pijn in je buik of de misselijkheid zal niet binnen een redelijke termijn verdwijnen, ga dan naar de dokter. Ook als u een bloeden terwijl braken of bloed in de ontlasting, zie uw arts onmiddellijk. De in het artikel genoemde suggesties zijn bedoeld voor een zwakke maag en mag in geen geval worden opgevat als een remedie voor meer ernstige ziekten. Als u enige twijfel in je geest, naar de dokter!