Hoe maak je een Zout Throat Rinse Zorg

Hoe maak je een Zout Throat Rinse Zorg

Om slijm te snijden en te helpen met keelpijn of om uw mond te reinigen, probeer dit zout keel spoelen of gorgelen in plaats van de winkel gekocht chemische creaties. Dit oude huis remedie niet een nare medicijn smaak achter in je mond na het gorgelen. Er is slechts een zoute smaak achter. Wanneer u niet kunt rush naar de winkel, probeer dit veel minder duur alternatief voor gekocht keel en mond spoelt slaan. U zal niet worden gieten sterke chemicaliën in de afvoer ook niet, gewoon zout water.

Instructies

•  Vul een glas of beker met erg warm of heet water. U wordt om deze in je mond en keel, maar niet te slikken, zodat het water niet zo heet dat je je verbrandt maken.

•  Meet een theelepel zout en giet het in het warme water. Als u niet beschikt over een maatlepel, gewoon gebruik maken van een van je reguliere zilverwerk theelepels. Dit hoeft niet exact maatregel. Roer het zout in het water met de lepel tot het oplost.

•  Zet uw hoofd naar achteren en zet een hap van de vloeistof in je mond, gorgelen het in je keel gedurende een halve minuut of meer, swish het rond in je mond en spuug het uit, Herhaal dit totdat het glas zout water is verdwenen. U kunt deze methode op elk moment weer te herhalen gedurende de dag als je wilt. Dit is een gemakkelijke en goedkope manier om uw eigen huis te gorgelen of keel spoelen creëren.