Hoe maak je een zonnebrand met azijn Verzacht

Veel mensen de behandeling van milde of matige zonnebrand met medicinale gels, crèmes en lotions ze vinden in drogisterijen. Maar als je niet die producten bij de hand hebt en je bent zo pijnlijk dat je niet eens het gevoel dat het verlaten van het huis, zou je voldoende verlichting te vinden met behulp van azijn uit je eigen pantry. Vrijwel elk type azijn, verdund met wat water, kan worden gebruikt om onmiddellijk te kalmeren de warmte en pijn veroorzaakt door zonnebrand.

Instructies

•  Zoek een klein plastic spray fles en maak hem goed uit. Gloednieuwe nevelflessen zijn de beste optie, maar je kunt ook recyclen oude plastic flessen die huishoudelijke schoonmaakmiddelen, haarproducten of andere vloeibare stoffen bevatte. Als u dit doet, hoewel, moet u de flessen schoon te uitgebreid door het weken en spoelen ze met warm water en zeep en spoelen ze grondig.

•  Vul de fles een beetje minder dan de helft met azijn. Gebruik witte azijn als je het hebt, maar elk type van azijn zal doen.

•  Voeg een ongeveer gelijke hoeveelheid water aan de verstuiver. Schroef het deksel en het mondstuk stevig vast en schud de fles goed om de vloeistoffen volledig te combineren.

•  Houd de fles ongeveer 1 'weg van je verbrande huid en spuit de huid royaal. Misschien heb je een vriend nodig hebt om u te helpen spuiten je schouders en rug, als ze ook worden verbrand.

•  Vermijd het spuiten van het mengsel op of rond je gezicht. In plaats daarvan, spuit het mengsel op een gevouwen papieren handdoek en dep je gezicht met de vochtige kant. Veeg niet; geen wrijving kan verder verergeren de branden.

Hints

  • Over-the-counter pijn-reliëf capsules maken een geweldige partner om elke huidkalmerende methode.
  • Dit reliëf methode laat uw huid met een zwakke azijngeur. Neem een ​​zachte douche met koud water weg te spoelen van de geur.