Hoe maak je een zelfgemaakte Gong Make

Hoe maak je een zelfgemaakte Gong Make

Een gong is een decoratieve Chinese muziekinstrument. Traditionele gesuspendeerd gongs zijn vaak gemaakt van brons en worden gebruikt in ceremonies en moderne meditatie therapieën. Een gong sloeg met een overdekte houten hamer of een stok om het geluid zachter te maken, en hoe groter de gong de zachtere de hamer moet zijn. Met een paar materialen en een paar minuten kunt u een zelfgemaakte gong van je eigen te maken.

Instructies

•  Maak de taart plaat die u wilt gebruiken voor uw gong. U kunt elke platte, ronde, metalen voorwerp dat je wilt gebruiken. Grote metalen deksels van popcorn blikken goed werken, net als decoratieve metalen platen of schotels. Zolang het vlak en vrij rond het zal werken.

•  Boor twee gaten in de zijkanten van je gong. Wil een gat aan elke zijde over 1/3 van de weg vanaf de bovenkant van de plaat en 1-2 cm van de rand geboord. Dit zal u voorzien van een manier om op te hangen uw gong later op.

•  Rijg een stuk zwart snoer of touw door een gat aan de achterkant van de gong, en door het gat aan de andere kant. Trek het snoer of touw tot je twee gelijke stukken die ongeveer 1-2 meter in lengte boven de gong, en snijd ze. Bind de beide uiteinden van het snoer of touw samen om een ​​knoop te vormen.

•  Bedek een grote metalen of houten lepel met een oude doek, en zet hem vast met tape of touw zodat het niet wegglijdt. Dit zal de hamer dat je je Gong kunt raken met te maken. Als u een zeer grote gong, dan moet u mogelijk een extra lap of twee toe te voegen aan je lepel om het geluid van de gong te verzachten.

•  Hang uw gong door de snaar die u gebonden aan het, en geniet van het spelen met je zelfgemaakte hamer. Bezoek de volgende bron voor meer informatie over gongs.

Hints

  • Verf en versier de gong. Als het metalen voorwerp dat u gebruikt voor een gong heeft graphics op het of als je gewoon wilt om een ​​persoonlijk tintje toe te voegen, kunt u verf op de gong met een verscheidenheid van verschillende kleuren of motieven.
  • Gebruik een snoer of touw dat sterk genoeg is om het gewicht van de gong te ondersteunen.
  • Tref voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van een elektrisch gereedschap, zoals een boor.