Hoe maak je een Wild Cherry tinctuur maken

Hoe maak je een Wild Cherry tinctuur maken

De schors van de wilde kersenboom is bruikbaar in vele toepassingen van het maken van meubels tot medicijnen maken. Als medicijn, het behandelt verschillende soorten ziektes die verband houden met hoest, zoals bronchitis, kinkhoest en catarre. Het ondersteunt ook een gezonde spijsvertering en darmfunctie, en heeft kalmerend effect op het zenuwstelsel. Wilde kers is gevonden in sommige commerciële hoest medicijnen, maar een tinctuur gemaakt van verse wilde kersen schors is nog effectiever.

Instructies

Bereid de Wild Cherry Bark

•  Verzamel schors van een wilde kersenboom. Verse bast is het beste maar van hoge kwaliteit gedroogde schors zal volstaan ​​als verse bast is niet beschikbaar. Loslaten van de eerste laag van de schors en gebruik de binnenste lagen voor uw wilde kers tinctuur. Voorkom beschadiging van de mooie wilde kersenboom door het verzamelen van takken die na een storm zijn gevallen en het gebruik van de schors van de ledematen.

•  Maal de wilde kers schors tot een poeder met behulp van een kopje koffie of kruidenmolen. Als u niet beschikt over een molen hebben, hak de schors zo fijn als je kunt. De bast is vrij zacht en makkelijk te hakken.

•  Vul een 4-8 ounce schone, droge glazen pot met de wilde kersen schors poeder. De pot moet een goed sluitend deksel om ervoor te zorgen geen lucht krijgt binnen te hebben.

Kies de Solvent

•  Kies het oplosmiddel, of menstruüm, wilt u geneeskrachtige eigenschappen van de wilde kers's halen met. Alcohol is de superieure keuze omdat het zorgt voor de sterkste geneesmiddel. Gebruik 80 tot 100 proof hoge kwaliteit wodka, jenever of brandewijn.

•  Krijg extra voordelen door het gebruik van appelazijn om de wilde kers schors halen. Tincturen gemaakt met appelazijn de voedingswaarde van de appels die de azijn uit en de zuren en enzymen die uit het fermentatieproces.

•  Gebruik 100 procent plantaardige glycerine als de menstruüm van de keuze voor kinderen of mensen die negatief reageren op alcohol. Het is zoete smaak is beter verteerbaar dan alcohol of azijn gebaseerde tincturen. Het heeft weinig tot geen invloed op de bloedsuikerspiegel en insuline en bevat weinig calorieën.

Maak de tinctuur

•  Voeg de keuze oplosmiddel om de glazen pot die de wilde kersen schors poeder. Bij gebruik van appel cider azijn, iets opwarmen in de magnetron voordat u deze aan het kruid. Verdun tincturen gemaakt met plantaardige glycerine met gelijke delen gefilterd of gedistilleerd water. Vul de pot tot aan de rand, zodat alle van de wilde kers schors wordt ondergedompeld in de menstruüm.

•  Bedek de bovenkant van de pot met vetvrij papier en de dop op de pot goed. Er mag geen lucht sijpelen in de tinctuur omdat lucht degradeert de geneeskunde.

•  Schud de wilde kers tinctuur grondig voor minstens 60 seconden en plaats deze in een warme omgeving voor 4 tot 6 weken. Schud de tinctuur krachtig dagelijks voorkomen de wilde kers schors raakt opeengepakte onderaan.

•  Zeef de wilde kers schors kruid uit de menstruüm na 4 tot 6 weken. Hoe langer de tinctuur macereert - sterker zal zijn. Giet de krachtige medicijn in een donkere glazen fles en composteren de resterende kruid.

•  Bewaar de tinctuur op een koele, donkere plaats. Als de tinctuur wordt gemaakt met plantaardige glycerine, in de koelkast bewaren om de versheid te verlengen. Tincturen vers blijven tot maximaal een jaar.

Hints

  • Wijs een aparte molen voor kruiden dan degene die u gebruikt voor een kopje koffie of koken, tenzij je het niet erg de scherpe smaak van kruiden in je eten of koffie.