Hoe maak je een werknemer met Virale meningitis Handle

Meningitis is een ontsteking in de hersenen, met name die de membranen rond de hersenen en het ruggenmerg. Als gevolg van een bacteriële infectie, meningitis is een ernstige aandoening die kan leiden tot de dood. Virale meningitis is minder ernstig en lost zich zonder medische behandeling. Echter, de virale vorm is nog steeds vrij besmettelijk. Als u een werknemer op het werk met virale meningitis, overweeg dan de volgende voorzorgsmaatregelen.

Instructies

•  Geef de werknemer de tijd af om te herstellen van zijn ziekte, indien mogelijk. Wanneer een patiënt virale meningitis, de beste behandeling is een week of twee van gestage rust en veel vocht. Ze kunnen lijden aan koorts, braken en hevige hoofdpijn; werk is niet de beste plek voor een meningitis patiënt.

•  Zorg voor goede hygiëne op de werkplek. Virale meningitis is verspreid via contact met een besmet persoon of door het inademen van kleine druppeltjes die worden verdreven door een hoest of niest. Installeer handdesinfecterende bij de badkamer en bij de in- en uitgangen van het kantoor.

•  Let goed om te zien of collega's het virus hebben gevangen. Aangezien een individu niet symptomatisch voor de dagen na infectie kan zijn, kan het virus reeds hebben verspreid naar andere medewerkers. Er is geen manier om te bepalen of je het virus hebt opgelopen, als je nog hebt om de symptomen te tonen. Als een andere werknemer begint te symptomen vertonen, raden dat hij een meningitis-test van een arts ontvangen. Symptomen om op te letten zijn onder intense hoofdpijn, een stijve nek, braken, convulsies, of gevoeligheid voor licht.