Hoe maak je een Weight Watchers Journal Keep

Het bijhouden van een Weight Watchers tijdschrift is de sleutel tot het bijhouden van uw punten en meer te leren over uw eetgewoonten. Noteer elk ding dat je eet, samen met zijn punten waarde, in je dagboek. Op deze manier weet je hoeveel punten je op een bepaald moment van de dag hebben verlaten.

Instructies

•  Gebruik de papieren tijdschrift krijg je bij de Weight Watchers bijeenkomsten, of gewoon gebruik maken van een gewone notebook. Velen vinden een notebook nuttiger voor het bijhouden van hun eetgewoonten over een lange tijdsperiode.

•  Voeg de dag van de week en de datum aan de bovenkant van uw Weight Watchers tijdschrift of een schone pagina in uw notebook.

•  Zet uw totaal aantal punten op de rechterbovenhoek van je dagboek. Houd een smalle kolom loopt naar beneden, zodat u gemakkelijk kunt aftrekken van de punten die je hebt gebruikt en houden een doorlopend overzicht gedurende de dag.

•  Figuur de punten waarde voor alles wat je eet. Noteer het voedsel en dranken die u verbruikt en de punten waar voor dat voedsel. Vergeet niet om kruiden en dressings tellen als je erachter je totalen.

•  Mark een "W" voor elk glas water je verbruikt op de bodem van uw Weight Watchers dagboek. Mark een "D" voor elke portie zuivel zodat u bijhouden van uw dagelijkse behoefte kan houden.