Hoe maak je een Weight Watchers bijeenkomst Locatie

De lancering van Weight Watchers gaat terug tot de vroege jaren 1960. Sindsdien hebben miljoenen mensen deze populaire programma dat gebruikt wordt om te helpen schuur ongewenste kilo's en centimeters. Terwijl u het programma online kunt gebruiken, veel mensen de voorkeur aan de traditionele vergaderingen. Dit geeft u de gelegenheid om met andere mensen die zich inzetten voor het bereiken van soortgelijke doelstellingen van het gewichtsverlies. U kunt online gaan en te lezen een schat aan informatie te vinden en een bijeenkomst plaats om te springen start uw nieuwe, gezonde levensstijl.

Instructies

•  Ga naar de Weight Watchers website. De Weight Watchers website is een waardevolle bron van informatie of u van plan bent om het online programma te gebruiken of kiezen voor de traditionele in-persoon-methode. De Weight Watchers website is voorzien van een zoekfunctie om te vinden vergaderlocaties in uw omgeving.

•  Klik op de link "Zoek een Bijeenkomst 'om uw zoekopdracht opties kiezen. De Zoek een Bijeenkomst koppeling bevindt zich aan de bovenkant van elke pagina Weight Watchers. Deze link brengt u naar een formulier waarmee u kunt zoeken naar een bijeenkomst plaats die het beste werkt voor jou. In feite, kunt u zoeken op postcode of stad en staat.

•  Beperk uw resultaten naar een dag of tijd die voor u werkt. Zoals met elk ander plan van het gewichtsverlies, zult u alleen vasthouden aan uw Weight Watchers bijeenkomsten als ze handig. De online zoekfunctie kunt u ook de resultaten op de dag of tijd die het beste werkt voor u te beperken. U heeft de mogelijkheid om 's morgens (06:00-12:00) en' s middags (12:00-6:00) of zelfs 's avonds (18:00-23:00) uur kiezen. Dan alles wat je hoeft te doen is het vakje op de dag dat het beste werkt voor jou.

•  Kies uw locatie. Er kunnen verschillende locaties om uit te kiezen, zelfs nadat u uw resultaten zijn versmald. Met het oog op de beste locatie te kiezen, wil je naar een locatie dicht bij uw huis te halen. Het helpt ook om een ​​locatie die u bekend bent met kiezen. Zodra u een locatie kiest, zult u in staat om een ​​routebeschrijving en meer aanwijzingen te krijgen op het bijwonen van uw eerste Weight Watchers bijeenkomst.

•  Aanmelden voor uw eerste Weight Watchers bijeenkomst. Niet alleen kunt u een vergadering online te vinden, kunt u ook aanmelden voor Weight Watchers. Er zijn diverse plannen die u koopt maandelijks of wekelijks passes.

Hints

  • U kunt ook betalen als je gaat, maar deze functie is niet beschikbaar online.
  • Als je onzeker bent over Weight Watchers kunt u een bijeenkomst voor gratis bij te wonen.
  • Raadpleeg uw zorgverzekeraar voordat u begint met een plan van het gewichtsverlies.