Hoe maak je een Weight Loss Tracker maken

Hoe maak je een Weight Loss Tracker maken

Wanneer je probeert om gewicht te verliezen, is het belangrijk om bij te houden van uw oefening en eetschema houden. Zonder een goede boekhouding van de calorie-inname of oefeningen uitgevoerd in een dag, kunt u spoor van het plan van het gewichtsverlies dat u probeert te implementeren verliezen. Je moet ook een gewichtsverlies tracker die realistisch ambacht. Je wilt niet te worden bedroefd of uitgeschakeld om uw regime als u merkt dat u plateauing of het verkrijgen van gewicht op een enkele dag.

Instructies

•  Stel een dag en tijd om jezelf te wegen. Dit schema moet door je hele dieet worden gehandhaafd.

•  Neem contact op met uw arts over de juiste calorie-inname die u nodig heeft per dag. Elke persoon verschilt, met name naar leeftijd en geslacht, zodat u een aantal consulting nodig hebt voordat je je dagelijkse calorie behoeften te bepalen.

•  Plan een dagelijkse oefening regime en een algemeen dieet plan. Heb oefeningen die je dagelijks of tijdens het werk uit te voeren. Vooraf weten welk voedsel je moet elke week te kopen, zodat je niet afwijken van een consistente boodschappenlijstje.

•  Maak een spreadsheet document, hetzij op uw computer of op een stuk papier. Je wilt hebben op de verticale as van de spreadsheet elke dag van de week. Op de horizontale as, je wilt twee kolommen: één kolom voor uw training regime en de andere voor de calorieën.

•  Detail uw training regime elke dag in de kolom workout. Voorbeelden kunnen zijn een 30 minuten lopen, 30 minuten gewichtheffen of 15 minuten aerobics.

•  Schrijf uw calorie-inname per dag. Tel de calorieën aan het voedsel dat je eet. Het kan nodig zijn om te verwijzen naar een levensmiddel calorie naslagwerk om de calorieën van bepaald voedsel te vinden.

•  Maak een speciale cel op de horizontale as op de dag dat je weegt in. Deze speciale cel zal je gewicht mee na weging.

•  Analyseer uw spreadsheet af en toe. Kijk of je bent het verliezen van gewicht in de hele spreadsheet en als je op het handhaven van de juiste calorie-inname en een goed trainingsschema.

Hints

  • Heb je weegschaal gelegen in een gebied van het huis waar je het niet dagelijks zult merken. Het ergste wat je kunt doen is om jezelf continu te wegen. Het is onmogelijk om een ​​pond te verliezen per dag en het zien van deze door weging jezelf elke dag kunt u in uw dieet of lichaamsbeweging regime te ontmoedigen.