Hoe maak je een Weight Loss Doctor zoeken

Hoe maak je een Weight Loss Doctor zoeken

Obesitas is een ziekte die heerst in de Verenigde Staten. Overgewicht kan leiden tot ernstige medische complicaties, zoals hart-en vaatziekten, diabetes en gewrichtsproblemen veroorzaken. Bariatrics is het medische specialisme betrekking op de behandeling van obesitas, de conventionele calorie telmethode helemaal naar de invasieve gastric bypass of schoot band procedures. Het vinden van een gekwalificeerde en ervaren gewichtsverlies arts is niet moeilijk, maar het moet worden gedaan met een aantal zorg. De beste bronnen voor het vinden van een gewichtsverlies specialist zijn verwijzing van uw huisarts of door de staat en de nationale medische verenigingen.

Instructies

•  Vraag een verwijzing van uw huisarts. Vaak zullen ze de arts te kennen en zal zich bewust zijn van zijn opleiding en professionele voorkeuren. In veel gevallen, zorgverzekeraars - vooral Health Maintenance Organizations (HMO) - vereisen dat je naar een specialist worden doorverwezen door uw huisarts.

•  Neem contact op met uw staat van medische vereniging. Deze organisaties beschikken over uitgebreide lijsten van artsen op basis van hun specialiteit. Staat verenigingen zijn ook in staat om educatieve en achtergrondinformatie over de artsen die lid zijn van de vereniging Ze kunnen ook zorgen voor up-to-date licenties en disciplinaire maatregelen informatie over artsen te geven.

•  Zoek een gewichtsverlies arts door middel van professionele organisaties, zoals de American Society of bariatrische Artsen en de American Society for Metabole en bariatrische chirurgie. Deze professionele organisaties hebben lijsten van gewichtsverlies artsen volgens de huidige stand, en ze hebben ook uitgebreide achtergrondinformatie over lid artsen.

•  Zoek online arts referral services. Websites zoals Premieredoctors, Directdoctorsplus en AnswerStat verwijzen allemaal naar artsen op basis van specialisme en staat. Ze zijn in staat om wat achtergrond informatie over de artsen die verwijzen geven, maar de informatie is niet altijd even gedetailleerd is als die van de professionele organisaties of State Medical Boards.

Hints

  • Controleer altijd een artsen achtergrond in de mate waarin je in staat bent. Dit is vooral belangrijk als u van plan bent te hebben invasieve ingrepen uitgevoerd zoals de gastric bypass.