Hoe maak je een Waterpik WP-60W

Hoe maak je een Waterpik WP-60W

Een Waterpik is niet als een tandenstoker, floss of tandenborstel. Integendeel, een Waterpik maakt gebruik van fijne sprays van waterdruk, pulserende tussen elke tand om tandvlees te masseren in gebieden een tandenborstel of floss niet kan bereiken. Gebruikt onmiddellijk na het poetsen en flossen, zal de Waterpik te vinden en uit te spoelen voedseldeeltjes overgebleven. De Waterpik WP-60W is perfect voor een enkel persoon die meer jet sprays niet nodig heeft dan biedt dit model.

Instructies

•  Zoek de stekker op de onder kant van de basis. Steek de stekker in een stopcontact. Verwijder het reservoir (die later een cover) van de Waterpik WP-60W. Draai hem om en plaats de platte kanten op elkaar op de basis, zorg ervoor dat de openingen in het reservoir en op de basis align. Vul het reservoir driekwart van de weg vol met lauw water en een 1/2 kap van mondwater.

•  Plaats één van de tips in het handvat. Pull-down op de knop van de hendel, steek de tip en release. Dit zal de handgreep stevig op slot. Verwijderen op dezelfde manier, maar door het uittrekken.

•  Stel de druk instelling (markeringen op het handvat) van lage tot medium als dit je eerste keer met behulp van de Waterpik 60W. Er kan een beetje bloeden, maar niet bezorgd zijn. Herhaalde masseren zal verharden het tandvlees. Blijf in beweging de druk tot een lijn tot je het hoge niveau te bereiken.

•  Houd de Waterpik in je hand, buig je gezicht in een hoek in de gootsteen. Schakel de stroom in. Richt de straal tip in de ene kant van uw tand langs het tandvlees. Richt de straal spuiten op en rond de hele tand en ga naar de volgende. Herhaal dit proces voor de gehele onderste mond. Herhaal de procedure voor de boventanden. Gebruik de kleine knop op de jet tip te schakelen en direct de spray.

•  Verwijder de tip als je klaar bent en vervang deze door de tongreiniger. Aanwijzingen hiervoor zijn in het vak. Morsen resterende water in het reservoir. Droog alles grondig. Verwijder de jet tips, draai het reservoir over en vervang deze als dekmantel. Trek de stekker uit het stopcontact.

Hints

  • Als het water niet los te maken van de tip, probeer de top schudden tot hij goed past.
  • Begin met de laagste stand als u nog nooit gebruik hebben gemaakt van de Waterpik. Na een paar toepassingen, verplaats de het opzetten van één niveau tot het bereiken van het hoogste.
  • Met behulp van de gum schoner kunnen veroorzaken kokhalzen. Lees de aanwijzingen over hoe het te gebruiken. Als u gevoelig bent voor kokhalzen, kan het tandvlees reiniger niet voor u werken.
  • Gebruik de Waterpik niet langer dan 5 minuten, ten minste twee uur wachten tussen elk gebruik.