Hoe maak je een warmte-uitslag verlichten

Hoe maak je een warmte-uitslag verlichten

Warmte-uitslag, ook bekend als stekelige warmte, is een veel voorkomend probleem waar het zweet wordt gevangen onder de huid, waardoor kleine oneffenheden, roodheid en een stekelige, jeukende gevoel in het gebied. De aandoening wordt meestal gevonden in de hete, vochtige omgeving. Normaal gesproken, zal warmte-uitslag verdwijnen binnen een paar dagen, maar in de tussentijd zijn er een paar dingen die je kunt doen om de uitslag te behandelen.

Instructies

•  Zorg voor een koelere, minder vochtige omgeving voor de persoon die lijdt aan de warmte-uitslag. Verwijder of maak kleding los van het gebied met de warmte-uitslag te helpen het afkoelen. Douches of koele baden kan ook helpen.

•  Houd het gebied droog om genezing te bevorderen en te voorkomen dat de aandoening erger wordt. Vermijd activiteiten die de zweetproductie zal toenemen of zal het gebied vochtig voor langere tijd te houden.

•  Gebruik poeder om het comfort van de omgeving helpen. Vermijd het gebruik van lotions of zalven als deze zal het gebied vochtig in plaats van het helpen om het uit te drogen te houden. Vermijd ook het gebruik van op olie gebaseerde producten op het gebied omdat het het bladverlies proces zal vertragen.

•  Droog het gebied door toepassing van Calamine lotion. Calamine lotion zal ook helpen verlichten van de jeuk, stekelige gevoel.

•  Blijf uit de warme, vochtige omgevingen, totdat het gebied is opgehelderd. Draag losse kleding en deskundig ruimtes met airconditioning of koel in te blijven.

•  Neem meerdere douches en de lucht droog te ontkoppelen helpen en het reinigen van de zweetklieren in het gebied. Milde antibacteriële zeep kan worden gebruikt helpen houden het gebied schoon en het voorkomen van toekomstige uitbraken.

Hints

  • Vitamine A en C supplementen kunnen worden genomen om verkorten de warmte-uitslag duur.