Hoe maak je een Walgreens digitale thermometer

Hoe maak je een Walgreens digitale thermometer

Hoewel kwik thermometers zijn gebruikt en vertrouwd door artsen en ouders al jaren, hun digitale tegenhangers maken het meten van de temperatuur veel sneller. Als u of uw kind ziek is, zal de snelle en nauwkeurige metingen die door de Walgreens digitale thermometer helpen beslissen of het tijd is voor een bezoek aan de dokter.

Instructies

•  Open het batterijklepje aan de onderkant van de thermometer handvat. Plaats een CR2032-batterij met de positieve (+) naar boven. Plaats het deksel terug.

•  Plaats een nieuwe sonde cover over de punt van de thermometer. Als u gebruik maakt van de mondelinge model, zet de plastic omhulsel boven de metalen getipt einde van de thermometer. Voor de Deluxe Instant Ear model, plaats een frisse omslag in het gat in het opbergdoosje. Duw de punt van de thermometer in het gat totdat u een lichte klik hoort - dit betekent dat het deksel op de juiste manier gemonteerd.

•  Druk op de "ON / OFF" knop in het midden van het handvat. Wacht tot het kleine scherm in de buurt van de top van het handvat verdwijnt voordat u een meting.

•  Steek de punt van de thermometer in een opening. Voor de mondelinge model, plaatst het overdekte tip onder de tong en de mond rond te sluiten. Voor de Deluxe Instant Ear model, tilt u de oorschelp omhoog en naar achteren en steek de sonde precies in de gehoorgang. Druk op de kleine knop "START" in de buurt van de punt van de thermometer.

•  Wacht tot de thermometer te piepen. Verwijder deze voorzichtig uit de mond of de gehoorgang en lees de informatie weergegeven op het kleine scherm temperatuur.

•  Verwijder de gebruikte sonde deksel en gooi hem weg. Druk op de "ON / OFF" knop om de thermometer uit te schakelen.

Hints

  • Gebruik een nieuw sonde dekken telkens wanneer u een temperatuur te meten.
  • Als de temperatuur uitgelezen is ongewoon laag of hoog is, neemt de temperatuur weer met een frisse sondekapje. Als resultaten zijn hetzelfde, waarschuw dan onmiddellijk uw arts.