Hoe maak je een volwassene met Waterpokken Behandel

Hoe maak je een volwassene met Waterpokken Behandel

Hoewel waterpokken slaat meestal tijdens de kindertijd, er volwassen gevallen van de ziekte. In tegenstelling tot de jeugd-versie, kunnen waterpokken bij volwassenen leiden tot meer ernstige complicaties, in het bijzonder voor zwangere vrouwen. Na een paar preventie en behandeling richtlijnen zorgen dat volwassenen omgaan met deze kinderziekte. Lees verder om meer te leren.

Instructies

•  Krijg een bloedtest van een arts om te bepalen of u een waterpokken immuniteit want als je eenmaal waterpokken contract, heb je het voor het leven. De arts kan de waterpokken vaccin te voorkomen of in te korten een uitbraak te beheren.

•  Verzacht de jeuk geassocieerd met waterpokken met een warm havermout bad en actuele lotions zoals Caladryl lotion. Dit zijn de gebruikelijke items gevonden op een drogist of massa merchandiser.

•  Neem extra voorzorgsmaatregelen en het product onmiddellijk een diagnose en behandeling als u zwanger bent en voel je zijn blootgesteld aan waterpokken vooral. Dit geldt vooral als je minder dan 24 weken zwanger. De foetus is een verhoogd risico tijdens deze periode staar, ledematen afwijkingen en andere complicaties te ontwikkelen als gevolg van blootstelling aan waterpokken.

•  Maak een afspraak met uw arts als u vermoedt dat u waterpokken hebt opgelopen. Sommige volwassenen vereisen ziekenhuisopname als gevolg van complicaties.

•  Controleer nogmaals, wanneer u zwanger bent, voor de bevalling, maar na 38 weken, zo niet hebben gehad de ziekte. Uw arts heeft medicijnen toe te dienen aan de pasgeborene vorm aanbestedende waterpokken bij de geboorte te voorkomen, omdat dit soms kan leiden tot dood van zuigelingen.

Hints

  • Volwassenen moet een arts bezoeken als ze contract waterpokken vanwege de ernst van mogelijke complicaties voor volwassenen zoals longontsteking.
  • Krijgen nooit een Varivax vaccin als u zwanger bent.
  • Neem geen aspirine aan waterpokken te behandelen.