Hoe maak je een voedsel dagboek bij te houden om je eet-Track

Hoe maak je een voedsel dagboek bij te houden om je eet-Track

Voordat iemand kan verwachten te leven veranderingen aan te brengen in zijn dieet, is het noodzakelijk om de huidige stand van zijn eetgewoonten te evalueren om te zien wat er kan worden verbeterd. Deze voeding assessments duren over het algemeen een week en kunt u en uw arts inzicht te geven over uw eetgewoonten. Eten dagboeken worden gebruikt om bij te houden wat je eet te houden, samen met andere nuttige informatie, en kan worden aangelegd en onderhouden thuis zonder de hulp van een professional.

Instructies

•  Bouw je dagboek. Uw agenda moet bestaan ​​uit lege gebieden die u in staat om een ​​lijst van ten minste de volgende onderwerp; vorm, tijd, volume, en waar. Andere categorieën, zoals "activiteit" en "mood" kan ook worden gecreëerd, maar kan meer tijd in beslag nemen in het proces. Het eetdagboek kan worden gemaakt door simpelweg het labelen van elke categorie op notebook papier of met behulp van computerprogramma's zoals Microsoft Excel of andere spreadsheet-toepassingen.

•  Geef alles wat je eet. Gebruik de categorieën om vermeldingen van wat je eet en de bedragen van wat je eet te maken. De hoeveelheden kunnen worden gedaan met behulp van elk type meetsysteem, zoals kopjes, gram, of het nummer verbruikt. Lijst van alle extra's zoals specerijen en drankjes en om volledig te peilen wat je eet. U wilt af hoe laat je het eten en welke plaats je het at, zoals in een restaurant of uw woonkamer aten schrijven.

•  Probeer zo specifiek mogelijk te zijn. Bij het invoeren van uw gegevens in uw eetdagboek, zijn zo nauwkeurig mogelijk en specifieke informatie te gebruiken. Schat de hoeveelheid voedsel dat je eet, als je niet in staat om een ​​exact bedrag te krijgen zijn. Een lijst van de exacte naam van wat je eet, in plaats van de eenvoudigere vorm. Bijvoorbeeld, zou je een lijst van Ten tweede komt corn als tweede komt corn, niet zo maar een groente.

•  Afzien van het veranderen van je gewoonten. Om een ​​serieuze afbeelding van uw onroerend eetgewoonten te krijgen, bedenk dan dat het nu niet de tijd om uw dieet te veranderen. Eet zoals je normaal zou doen voor de hele week. Een lijst van alles. Hoewel de drang om uw dieet te veranderen verleidelijk kan zijn in deze tijd, het veranderen van je eetpatroon tijdens deze week maakt het alleen maar moeilijker om verbeteringen aan te brengen.

•  Maak een consistente inspanning. Als u gebruik maakt van deze eetdagboek in combinatie met een aankomende artsen te bezoeken, is het belangrijk dat je consequent entries in je eetdagboek maken. Het opschrijven van wat je eet, zodra je eet zal het gemakkelijker maken om te houden van alles, evenals lager de verleiding om je plaat te vervalsen. Zelfs in de gevallen waarin u een voeding voor uw eigen persoonlijk gebruik en niet voor inzage van een arts, is het belangrijk dat u de integriteit van een nauwkeurige beoordeling te behouden.

Hints

  • Gebruik meer gedetailleerde categorieën als je meer tijd om het dagboek te voltooien tijdens de dag hebben. Hoe meer categorieën je hebt, kan het beter worden gekeken naar uw eetgewoonten en wat de oorzaken.
  • Je mag vergeten om gegevens in te voeren in uw agenda als u niet een methode die vervoerbare gebruiken. Met behulp van een draagbare dagboek dat je meeneemt zal betere resultaten opleveren.