Hoe maak je een voedingssonde met infusiepomp Run

Hoe maak je een voedingssonde met infusiepomp Run

Een persoon die geen eten op zijn of haar eigen kunnen worden toegevoerd via een buis optimale voedingstoestand handhaven. Sondevoeding kunnen korte of lange termijn, en de sonde kan in het lichaam worden ingebracht via de neus of de buikstreek. Een persoon die buis gevoed kan worden onderbroken, bolus of continue voedingen krijgen. Een infusiepomp wordt gebruikt om continue buis toevoeren.

Instructies

Hoe maak je een voedingssonde met een infuuspomp Run

•  Verwijder de formule uit de koelkast te laten opwarmen tot kamertemperatuur, en controleer de vervaldatum.

•  Was je handen en trek je handschoenen. Zit de patiënt omhoog in een hoek van 30 tot 45 graden om aspiratie te voorkomen. Opstellen 30 ml lucht in de spuit, plaats uw stethoscoop over maag van uw patiënt, en spuit de lucht in de sonde tijdens het luisteren met je stethoscoop. Als u een suizend geluid hoort, gaat u verder met de voeding, maar als je een boer hoor, niet voeden van de cliënt, omdat de sonde mag niet in de maag.

•  Controleer hoeveel resterende voeding er nog in de maag van uw patiënt. Na het injecteren van 30 ml lucht in de sonde, trek de zuiger van de spuit. Meet de hoeveelheid resterend je krijgt met de spuit. Als het minder dan de aanbevolen resterende uw ziekenhuis, ga je gang met de voeding. Als het boven de aanbevolen waarde, in te houden de voeding. Geeft alle residuen terug naar de maag van uw klant door de buis.

•  Vul de formule zak met de moeite van het voeden vier uur ', en hang het of hang een ready-to-hang formule tas op een intraveneuze (IV) pool. Spoel de sonde de bestelde hoeveelheid vloeistof, sluit de vultrechter aan de formule zak en de infusiepomp volgens de instructies van de fabrikant.

•  Selecteer het voorgeschreven debiet voor de formule van de pomp, selecteer vervolgens het voorgeschreven volume ook. Zorg ervoor dat ze overeenkomen met de snelheid en het volume door de arts voorgeschreven. Druk op de startknop om de stroom van de voeding te beginnen.