Hoe maak je een vliegende start met het Atkins-dieet

Hoe maak je een vliegende start met het Atkins-dieet

Als je serieus bent over uw gewichtsverlies en wil om een ​​vliegende start van uw toewijding aan het Atkins-dieet door het zien van een aantal ernstige resultaten in de twee weken, dan moet je deelnemen aan de inductie fase van het dieet. De Inductiefase duiten uw lichaam voor de best mogelijke resultaten op het Atkins dieet en kunt u de extra te lossen moet je de stok met het geven.

Instructies

•  Begin met het eten van vijf of zes kleine maaltijden per dag, in plaats van drie grote maaltijden. Ga nooit zes uur zonder eten als je wakker bent - je moet houden van uw stofwisseling stoked hoog, zodat het voortdurend wordt het verbranden van calorieën.

•  Beperk jezelf van het eten van meer dan 20 gram koolhydraten per dag, en krijgt die koolhydraten uit groenten en fruit in plaats van brood producten. Controleer altijd de koolhydraten tellen voordat je eet.

•  Vermijd voedingsmiddelen en dranken die aspartaam ​​als de chief verzoeting ingrediënt bevatten. Kies in plaats daarvan pakjes sucralose om voedingsmiddelen en dranken te zoeten. Een pakket is gelijk aan één gram koolhydraten.

•  Kies voldoende magere eiwitten en gezonde vetten te maken van het grootste deel van uw maaltijden. U kunt kiezen voor voedingsmiddelen, zoals been, kippenborst zonder vel, gegrilde vis en groenten, noten, bonen en peulvruchten.

•  Drink minstens acht glazen water per dag te spoelen uit het vet bijproducten die je verliest tijdens de twee weken durende, jump-start Inductiefase. Nadat je twee weken Inductie, kunt u de regels te ontspannen en te beginnen aan de volgende fase van het Atkins dieet.