Hoe maak je een verslag van de verbruikte calorieën in een dag houdt

Hoe maak je een verslag van de verbruikte calorieën in een dag houdt

Als je probeert om je gewicht te beheersen, of gewicht te verliezen, moet u een verslag van de hoeveelheid calorieën die je eet in een dag te houden. Vele malen mensen realiseren zich niet hoeveel calorieën zijn in het voedsel dat ze eten. Bijvoorbeeld, alleen maar omdat je eet een salade wil niet zeggen dat het gezond is. Sommige salades bij populaire restaurants hebben zo veel als 1.500 calorieën. Vermijd het nuttigen van te veel calorieën door het houden van een dagelijks overzicht van de calorieën die je eet elke dag.

Instructies

•  Koop een notebook om al je calorieën in te nemen. Kijk voor een die is klein genoeg om in je zak te houden en duurzaam genoeg om de laatste dagelijks gebruik. Als u een smartphone, dan kunt u ook een register bijhouden van de calorieën in het. Net geopend wat programma uw telefoon heeft merkt, recht het "Calorieën" en noteer al uw calorieën daar.

•  Schrijf alles op wat je eet en drinkt na elke maaltijd.

•  Zoek uit hoeveel calorieën zijn in elk item en schrijf de calorieën naast de voedingsmiddelen- en drankenindustrie punt. U kunt verwijzen naar de voedingswaarde etiket om te bepalen hoeveel calorieën zijn in het voedingsmiddel. Er zijn ook verschillende websites die een calorie teller van voedsel merken bieden, maaltijden die u thuis koken, voorgerechten en de zijkanten van de restaurants en zelfs drankjes. Er zijn een aantal in de sectie middelen vermeld. Ga gewoon naar de websites, op zoek naar de ingrediënten of de maaltijd, en het berekenen van de portie.

•  Vergeet niet dat portiegrootte kan variëren van wat je gegeten en wat de voedingswaarde etiket of calorie teller zegt. Bijvoorbeeld, zou een bevroren voorgerecht zeggen dat het heeft 200 calorieën per portie. Maar als de portie is 1/2 van de container en je de hele container aten, u daadwerkelijk verbruikt 400 calorieën.

•  Meet en weeg het voedsel dat je eet. Als een portie grootte is vier ons, in plaats van het schatten van het, gebruik een schaal om te bepalen hoeveel gram je eigenlijk eet.

•  Blijf trouw aan het tellen van je calorieën. Doe het elke dag en voor elke maaltijd. Als u een maaltijd vergeet, ga terug en zet in wat je herinneren wanneer u het zich herinnert. Wees ook eerlijk tegen jezelf. Niet opnemen van de calorieën in junk food te vermijden, omdat je je schuldig voor het eten van het voelen. U bent alleen het verstrekken van een slechte dienst aan jezelf.