Hoe maak je een vergrote prostaat verminderen

De prostaat is een klier mannelijke verantwoordelijk voor de productie van sperma. Volgens de Mayo Clinic iemands prostaat ontwikkelt van erwt-grootte die van een walnoot in de loop van het individu eerste 40 tot 45 jaar. Een tweede groeispurt in de jaren daarna kan de prostaat verder te vergroten, waardoor het comprimeren man urethra, die wordt omgeven door de prostaat. Deze compressie kan uiteindelijk de man met een zeer moeilijk urineren en hem manieren om de grootte van de prostaat het verminderen.

Instructies

Hoe maak je een vergrote prostaat verminderen

•  Ontspan in een bad of warm water of een warm bad twee tot drie keer per dag voor maximaal 20 minuten per keer. De Male Health Center adviseert deze behandeling de zwelling in de prostaat naar beneden te brengen. Het is ook verstandig om te voorkomen zitten voor lange stukken van de tijd als u lijdt aan een vergrote prostaat, omdat dit de aandoening kunnen verergeren als gevolg van waar de prostaat zich bevindt.

•  Behandel een vergrote prostaat met medicijnen zoals Avodart en Proscar. Deze geneesmiddelen werken door het beïnvloeden van een enzym dat het weefsel in de prostaat te groeien veroorzaakt. Vraag uw arts over stellingen medicijnen, die overal kan nemen van één tot zes maanden te beginnen met de grootte van de prostaat te verlagen.

•  Onderga magnetron behandelingen om de prostaat te krimpen. Urologen zal deze behandeling voor die gevallen van prostaatvergroting, die niet zo ernstig zijn, met de microgolven het bombarderen van de klier via een katheter die de toegang tot de klier door de man zijn penis krijgt in dienst. Het effect van deze microgolven kan de uitbreiding te beperken.

•  Kies voor prostaat chirurgie. Er zijn procedures die vandaag beschikbaar zijn die kunnen scheren langs de vergrote prostaat tot het punt waar urinestroom wordt teruggebracht naar een normaal niveau. Bekend als een trans-urethrale resectie, deze operatie vereist een verblijf in het ziekenhuis en voor de patiënt te worden onder narcose, met een katheter in te voeren voor zo lang als drie dagen.

•  Bezuinigen op de hoeveelheid vet die je verbruikt in je dieet. Blijf uit de buurt van antihistaminica en blootstelling aan koud weer te voorkomen. Engage in gezond bewegen en zich richten op ontspanning. Dit zijn enkele van de dingen die kunnen helpen om uw vergrote prostaat te verminderen in de tijd.