Hoe maak je een vergrootglas voor Low Vision Kies

Hoe maak je een vergrootglas voor Low Vision Kies

Loepen worden veel gebruikt door mensen die werken assembleren van kleine en ingewikkelde voorwerpen of vervaardigde producten. Hun gebogen of gebogen lenzen vergroten het bereik van het object weergave wordt gewerkt, waardoor de belasting voor de ogen verlichten. De vergrote standpunten die zij leveren ook een meer close-up, gedetailleerde kijk op objecten die nauw moet worden gezien om te worden gemaakt of gerepareerd. Mensen die last hebben van een visuele handicap profiteren van deze loepen ook. Veel mensen liever dat brillen, daar deze in de bril ongemakkelijk of niet praktisch in sommige gevallen.

Instructies

•  Kijk voor een vergrootglas met voldoende vermogen om visie te corrigeren. Zorg ervoor dat het niet te zwak, omdat loepen die te zwak zijn niet alleen niet veel helpen, maar kan eigenlijk het probleem verergeren. Heeft een die te sterk is, omdat het schade en hoofdpijn oog kan veroorzaken niet kopen.

•  Ken de methode voor het berekenen van hoeveel vergroting u krijgt. Ga door de X-indicatie. Bijvoorbeeld, als een vergrootglas een 2X rating, maakt objecten lijken twee keer groter dan wat ze zijn.

•  Houd in gedachten dat deze formule is verschillend voor verlichte loepen. Verdeel verlichte loepen door vier om de vergrotingsfactor te krijgen. Een verlichte vergrootglas met een 8 lens vergroot objecten tot twee keer hun werkelijke grootte.

•  Gebruik een vergrootglas met een lampje voor lage visie en bij het ​​gebruik van een vergrootglas bij weinig licht. Profiteer van de wetenschap betrokken. De kromming van de lens onder verhoogde licht stuurt dat licht naar het netvlies. Omdat het wordt bekeken door een gebogen lens, het terugkerende licht vult een groter deel van het netvlies, het verhogen van de grootte van het object waar je naar kijkt.

•  Zoek het brandpunt van het vergrootglas. Alle loepen hebben niet hetzelfde brandpunt. Bedenk dat het brandpunt is de afstand waarop lichtstralen convergeren, en het object in beeld komt. Houd in gedachten dat brandpunt is erg belangrijk wanneer u het nodig om instrumenten te gebruiken om te werken aan een object. Dit betekent een veel kortere werkafstand onder hogere aangedreven loepen.

•  Laat uw visie leiden u met de beslissing welke vergrootglas is het meest geschikt voor uw visie niveau. Kies voor een hogere macht lens duidelijker kleinere delen van het geheel te zien of kiezen voor een langer brandpunt om meer van het object minder uitvergroot te zien. Gebruik de lens die past bij uw visie nodig.

•  Maak uzelf vertrouwd met de vermogens en probeer de zwakste eerste. Werk je een weg omhoog door de verschillende sterktes aan uw rechterhand kracht te vinden. Zo 0.75 vergroot het object 75 procent, of minder dan een 100 procent toename in grootte bij 13-inch focal point voor een 5-inch lens. Probeer het eerst; Vervolgens ga je naar de volgende verhoging op 1,25, of 125 procent in 8-inch brandpunt. Ga door totdat je je lens sterkte en brandpunt vinden.