Hoe maak je een vergroot hart Diagnose

De symptomen van een vergroot hart, of cardiomegalie, kan variëren van hartkloppingen tot aanvallen op hartfalen paniek. Een vergroot hart niet worden verward met "hart atleet," de term die groter is dan normaal gezonde gevolg van aërobe training. In een vergroot hart, kan de spier muren ofwel worden verdikt van het hebben om harder te werken, of verzwakt door hart-en vaatziekten. Meer specifiek, een paar mogelijke oorzaken zijn als volgt: overcompensatie voor hoge bloeddruk, verwijding van de bloedvaten, en schade voor de hartspier uit gebrek aan bloed (hartaanval).

Instructies

•  Zie een cardioloog voor een röntgenfoto van de borst, die kan laten zien als het hart is te groot in vergelijking met omliggende organen.

•  Krijg een elektrocardiogram (ECG). Met een ECG, kan hartslagmeters bevestigd op de huid hartritmestoornissen op te sporen in uw hartslag.

•  Haal een echocardiogram. Met behulp van geluidsgolven, uw arts kan het het interieur kamers van het hart om te zien welke kamers worden vergroot. Dit maakt het mogelijk uw arts te maken tussen mogelijke oorzaken, zoals hoge bloeddruk of beschadigde spieren.

•  Receive bloedonderzoeken. Uw arts kan bepaalde tests gebruiken om te zoeken naar stoffen in uw bloed dat een vergroot hart kunnen duiden. Bijvoorbeeld beschadigd hartweefsel releases specifieke enzymen, zoals troponine. Een ander mogelijk teken is de opbouw van amyloïde in het hart (amyloïdose). Bloedonderzoek kan ook controleren voor andere aandoeningen die de symptomen vergelijkbaar met die bij cardiomegalie produceren.

•  Krijg een hartkatheterisatie. In deze procedure uw arts een katheter of dun plastic buis, door een slagader in de lies tot aan het hart, waardoor ze verschillende tests. Door het plaatsen van een drukmeter, kan ze drukmetingen nemen in je hart. Ze kunnen uitvoeren coronaire angiografie, waarbij een kleurstof zichtbaar op een extern x-ray camera geïnjecteerd en röntgenbeelden van hart worden als de kleurstof stroomt door het hart. Uw arts kan ook een biopt nemen om de conditie van de hartspier te bepalen.