Hoe maak je een vegetarisch dieet plan

Hoe maak je een vegetarisch dieet plan

Dus je geïnteresseerd bent in de aanneming van een vegetarisch dieet bent. Of u nu overschakelen van uw dieet voor de gezondheid of morele redenen, kan een beetje vooruit denken en planning van de verandering relatief eenvoudig te maken. Als u zich zorgen over de voeding in een vegetarisch dieet zijn, zal een zorgvuldige planning kunt u al uw voedingsbehoeften te voldoen. Welke keuze u ook maakt, kunt u een vegetarisch dieet van plan bent om uw smaak en uw levensstijl aan te passen.

Instructies

•  Begin langzaam. Onderzoek de maaltijden die je al weet hoe voor te bereiden en vraag jezelf af welke van deze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan een vegetarisch voedsel plan. Recepten die weinig vlees te gebruiken of waar het vlees is gemakkelijk te vervangen met bonen, tofu en andere vegetarische eiwitbronnen zijn het gemakkelijkst om mee te beginnen. Enkele voorbeelden zijn spaghetti, lasagne, roerbak en fajitas.

•  Doe je huiswerk. Als je eenmaal weet wat maaltijden die u kunt nu al voor te bereiden kunt u op zoek gaan naar nieuwe recepten toe te voegen aan uw repertoire. Veel vegetarische recepten zijn verkrijgbaar in kookboeken, tijdschriften en online, experimenteren met een of twee nieuwe recepten elke week.

•  Maak een plan. Make up menu van vegetarische voedingsmiddelen die u genieten, gebruik maken van deze menu's om lijsten voor boodschappen te schrijven en volg uw plan.

•  Kijk naar nieuwe bronnen van eiwitten. Een vegetarisch dieet moet omvatten nog genoeg eiwitten om je gezond te houden. Eieren, bonen, noten en tofu zijn alle voedingsmiddelen die de eiwitten die je nodig hebt op te nemen. Er zijn veel "nep vlees" producten op de markt als goed, die meestal gemaakt zijn van tarwe gluten en soja.

•  calcium en andere vitaminen en mineralen per dag. Donkergroene groenten en zuivelproducten zal de calcium u nodig voor sterke botten en tanden te voorzien. Gedroogde bonen en erwten, volkoren granen en groene bladgroenten zullen veel vitaminen te brengen aan uw dieet.

Hints

  • Als je uit eten gaat, voel je vrij om de ober hoe de voorgerechten zijn voorbereid te vragen. Dit zal u toelaten om voedingsmiddelen die zijn gebakken in dierlijk vet te vermijden.