Hoe maak je een vegetarisch dieet Begin

Hoe maak je een vegetarisch dieet Begin

Wilt u een vegetarisch te zijn, maar gewoon niet weten hoe te beginnen? Volg deze eenvoudige stappen om een ​​vegetariër en u bent op weg.

Instructies

•  Stop met het eten van vlees. Hoewel moeilijk is dit het belangrijkste onderdeel. Dit lijkt misschien op het eenvoudige deel van het vegetarisme, maar helaas is het niet. Vlees moet worden geëlimineerd uit soepen bases, sauzen, jus, en andere verborgen bronnen van vlees en dierlijke producten. Besteed zorgvuldige aandacht aan ingrediënten. Dit is afhankelijk van hoe streng u wilt dat uw vegetarisme te zijn. Sommige mensen eten vis en noemen zich vegetariërs. Het is aan jou. Veganisten proberen een dieet volledig vrij van dierlijke producten helemaal hebben. Dit is uiterst moeilijk, tenzij je een persoonlijke voedingsdeskundige of het een van de beste reformwinkels zich een gunstige afstand van uw huis. Meten van uw niveau van betrokkenheid bij uw vegetarisme en zich verbinden tot het.

•  Door zelf veel nieuwe groenten in de winkel zoals ingeblikt voedsel, verse groenten en fruit. Geef jezelf altijd iets lekker om u tevreden te houden, zodat je niet de behoefte voelen om terug te keren naar handige vleesproducten zoals hot-dogs. Zorg ervoor dat u een balans van eiwitten, koolhydraten, etc. in uw dieet. Het is gemakkelijk en verleidelijk om te eten vooral brood, fruit en salades als een vegetariër in het begin, maar vergeet niet dat je ook nodig hebt om jezelf te voorzien van een royaal aanbod van eiwitten. Eiwit kan worden gevonden in bonen, vleesvervangers, eieren, melk en soja. Andere goede bronnen van eiwitten zijn onder andere pinda's en pindakaas producten.

•  Shop bij de beste gezondheid winkel die je kunt vinden en veroorloven. Items zullen komen vaak in pure, onversneden vegetarische vorm en zeg dat dan op de verpakking. Dit is vaak ook een prachtige plek om te halen vitaminen.

•  U kunt vitaminesupplementen te kopen voor dingen als B-12, vitamine D en ijzer die kunnen ontbreken in uw dieet, omdat je besloten om vegetariër te worden. Vitamine supplementen zijn een geweldige manier energiek en klaar om te gaan houden. Ze zijn relatief goedkoop en kan u voorzien van alle gebreken die zich kunnen voordoen in uw dieet.

•  Plan uw maaltijden. Bepaal wat je zal moeten eten en wanneer in plaats van te grijpen items die er goed uitzien in de supermarkt. De planning van uw maaltijden kunt u meer van een idee van wat u nodig hebt voor uw nieuwe dieet en welke items je moet kopen in de winkel geven.

•  Maak dit een levenslange gewoonte. Hou je eraan. Dit duurt een kleine hoeveelheid van de discipline in het begin, maar de beloningen zijn aardig. Er zijn veel voordelen voor de gezondheid, spiritualiteit, en de maatschappij. Vleesconsumptie veroorzaakt druk op habitats van onze natie en regenwouden, die veel meer energie en middelen dan wel de vegetarische levensstijl. Vlees eten verhoogt uw kansen op een hartaanval of kanker. Vegetarisme ook drastisch vermindert uw kansen op voedselvergiftiging.