Hoe maak je een traplift huren

Opstaan ​​en naar beneden trappen is een zeer moeilijke taak voor sommige mensen. Echter, met een traplift, een persoon kan gewoon in een stoel zitten en rijden zijn weg naar de top. Oorspronkelijk opgericht om slachtoffers van polio helpen, trapliften zijn nu beschikbaar voor slachtoffers van ongevallen, senioren, mensen met een dwarslaesie en anderen met mobiliteitsproblemen. Het vinden en het huren van een traplift in uw omgeving kan ook makkelijk als je eenmaal weet waar je moet een winkelier te vinden. Hier zijn enkele tips voor het huren van een traplift.

Instructies

•  Bedenk hoe lang u de traplift nodig hebt voordat u besluit om een te huren. Als u alleen de traplift voor 1 tot 3 maanden, het huren is een goed idee. Nergens meer op, echter, en wilt u misschien een te kopen.

•  Bel een lokaal fysiotherapie of revalidatiecentrum en vragen over traplift verhuur bedrijven in uw regio. U kunt zelfs in staat zijn om een ​​gebruikte traplift huren van een revalidatiecentrum.

•  Bezoek de website ThyssenKrupp Access. Dit bedrijf verhuurt gebruikte trapliften in meer dan een dozijn locaties in de Verenigde Staten. Klik op het tabblad "ThyssenKrupp Access Solution Centers" aan de linkerkant van het scherm om te zien of er een locatie in uw buurt. U vindt er ook een erkende dealer op deze pagina als er niet een "Solution Center" in uw buurt.

•  Huur een Acorn stoellift. Acorn is een van de toonaangevende traplift produceert in de Verenigde Staten met de dealers in het hele land. U kunt niet rechtstreeks huren van de fabrikant, maar u kunt contact opnemen met de eikel naar een erkende dealer in uw buurt te vinden. Bel Acorn op (866) 782-4754 voor meer informatie.

•  Gebruik Handi Til Residential om een traplift te huren. Handi Lift verhuurt en installeert trapliften voor rechte en gebogen trappen. Er zijn showroom locaties in New Jersey, New York, Connecticut en Noord-Carolina met extra huur of te huur-to-own locaties buiten deze staten. Contact Handi Til op (800) 503-2003 of via e-mail op [email protected]

•  Vind een Savaria Concord dealer in de buurt. Savaria produceert alle soorten mobiliteit producten, waaronder liften, trap klimmers en trapliften. Klik op het tabblad "Dealer Locator" te vinden op de rechterkant van de Savaria webpagina naar een erkende dealer in uw omgeving te vinden. U kunt ook contact opnemen Savaria via de telefoon op (800) 931-5655.

•  Huur een traplift uit een Bruno Independent Living Aids dealer. Bruno is gespecialiseerd in het maken van liften voor woningen en voertuigen. Klik op de "Zoek een Bruno Dealer" tab aan de bovenkant van de homepage. Vul uw gegevens in stap 2 op de volgende pagina en u zal worden genomen om een ​​lijst van Bruno dealers in uw omgeving. Bel voor meer informatie.

Hints

  • Lees over het contract goed door voordat u besluit om een ​​traplift van een dealer of bedrijf huren. Alle dealers hebben hun eigen regels en voorschriften met betrekking tot onderhoud, kosten, installatie en gebroken of defecte trapliften. Test altijd een traplift voordat u het huren. Sommige trapliften kan worden ongemakkelijk of moeilijk te gebruiken. U wilt weten dat u de traplift kan gebruiken en dat je het leuk vindt voordat u betaalt om het te huren. Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij bij het huren van een traplift. Koste kan in feite geheel of gedeeltelijk worden gedekt door uw specifieke bedrijf.