Hoe maak je een Tooth Cavity Locate

Hoe maak je een Tooth Cavity Locate

Tandbederf is het eten weg van de tand door bacteriën. De bacteriën eerste vallen de buitenste laag van de tand genoemd glazuur. De bacteriën maken vervolgens hun weg door de dentine. In dit stadium een ​​holte heeft gevormd.

Instructies

•  Voel de pijn. De eenvoudigste manier om een ​​holte te vinden is om de pijn te volgen. Zodra je de pijnlijke plek, borstel, zijde hebben gevonden, en volg de volgende verschillende stappen om de holte te wijzen.

•  Volg de verandering in de beet. Als je beet verandert is dit een teken van tandbederf. Zoek in de omgeving van de verandering met stap 4 en 5.

•  Kijk voor gezwollen rood tandvlees. Het gebied rond een tandholte begint te zwellen. De zwelling is het gevolg van de infectie en moet onmiddellijk worden behandeld.

•  Zoek uw tanden met een tandheelkundige spiegel. Deze kan gevonden worden op elke supermarkt of drogist. Kijk in de mondhygiëne producten gebied. Gebruik de spiegel te zoeken achter de tanden. Kijk voor een donker gat. Het gat wordt dieper als de bacteriën graven zich een weg dieper in je dentine.

•  Gebruik een Dental Scalaire om rond te voelen voor de gaten in het tandglazuur. Gebruik dit metaal kies de manier waarop de tandarts gebruiken. Ga door elke tand, het tellen en porren in tussen en op de tand. De dunne pick vorm past tussen de tanden makkelijker dan de tandheelkundige spiegel. Voel je je een weg door om gaatjes te vinden.

•  Neem contact op met uw tandarts. Of u nu een holte of iets anders, kan een tandarts u vertellen. De tandarts kan ook helpen bij het voorkomen van tandbederf in de toekomst.