Hoe maak je een thermometer steriliseren

Hoe maak je een thermometer steriliseren

De sterilisatie van een thermometer met zeep, water en gedenatureerde alcohol is een proces dat de leden van de boomer generatie goed kennen. Dit proces is veranderd en het is veranderd om redenen die niets te zijn effectiviteit in het doden van bacteriën.

Instructies

•  Haal een nieuwe thermometer als je er een met kwik in het. Steriliseren andere bolthermometers, met behulp van gekleurde alcohol bijvoorbeeld door eerst te wassen met water en zeep.

•  Veeg de lamp thermometer met spiritus na haar zeep en water wassen. Daarna moet in een schone opvanginrichting geplaatst. Het kan ook in een behandelde container gedenatureerde alcohol geplaatst.

•  Controleer de instructies die met een digitale thermometer voor de manier waarop het moet worden gereinigd. Dit is nodig omdat anders thermometers verschillende manieren sterilisatie.

•  Gebruik de wegwerp coverlets op die modellen ontworpen voor het gebruik ervan. Na gebruik eenvoudig afvegen gebied van de thermometer die is blootgesteld aan druk van een patiënt.

•  Zorg ervoor dat u veeg het gehele gebied van de thermometer die is aangeraakt door de patiënt. Indien mogelijk, gebruik gedenatureerde alcohol, omdat dit de beste bacteriedodend middel, maar je moet contact op met de aanwijzingen van de thermometer omdat sommigen niet het gebruik ervan tolereren.

•  Veeg elk gebied van een digitale oorthermometer aangeraakt door een patiënt onmiddellijk na gebruik. Met het apparaat volgende gebruik, dan gelden de wegwerp oordopje. De kans op besmetting van een oorthermometer zijn uiteraard veel minder dan dat voor een mondelinge-eenheid, maar nooit het vermogen van een peuter om te kwijlen over grote afstanden te onderschatten.

Hints

  • Realiseer je dat bolthermometers gebruik te maken van kwik worden teruggeroepen en regelrechte verboden. Kwik is zeer giftig en breuk van de bollen is van een bijzonder risico voor jonge kinderen. Als u een lamp thermometer met kwik, niet wassen het, zet hem in!