Hoe maak je een Sweet Tooth zonder Junk Food Satisfy

Hoe maak je een Sweet Tooth zonder Junk Food Satisfy

We krijgen allemaal hunkeren naar voor snoepjes, maar velen van ons willen om gezond te blijven. Er is geen noodzaak om te gaan zonder snoep! Gebruik de tips in dit artikel om uw cravings zonder verpakking op de pond.

Instructies

•  Drink vruchtensap in plaats van frisdrank. Sommige mensen drinken frisdrank op zoete smaak wat wils, maar sap is veel gezonder, en smaakt heerlijk.

•  Maak ice pops door het bevriezen van vruchtensap in een ijsblokje lade bedekt met plastic wrap. Duw tandenstokers door de plastic verpakking in elke kubus gebied als sticks. Dit is echt geweldig voor kinderen.

•  Kauw suikervrije kauwgom. De meeste suikervrije kauwgom deze dagen smaakt zoet en goed, en is veel beter voor je dan de suiker-geladen tegenhangers.

•  Probeer gearomatiseerd rijstwafels in plaats van cookies. Er zijn verschillende smaken van knapperige rijstwafels en crackers deze dagen dat de smaak heerlijk, voldoen aan uw verlangens, en zijn veel gezonder dan koekjes of taarten.

•  Probeer ongezouten popcorn met een motregen van honing of een snufje cacaopoeder. Het is een zoete traktatie zonder veel calorieën of vet.

•  Eet fruit. Fruit is een uitstekend alternatief voor andere zoetigheden. U kunt eten het fruit rauw, gekookt, uit een kan, of zelfs gedroogd. Afhankelijk van de tactiele ervaring je gaat voor, er is bijna altijd een vrucht optie die kan voldoen. Gedroogd fruit is een prachtige vervanging voor degenen die graag om te knabbelen op snoep.

•  Gebruik Stevia in plaats van suiker. Deze super zoete kruid was eens moeilijk aan te komen, behalve bij reformwinkels, maar is momenteel aan populariteit wint. U kunt kopen Truvia, dat is een Stevia product dat kan worden gevonden op de meeste supermarkten in de suiker gangpad. Het is gezonder dan gewone suiker, en veel zoeter, zodat je minder van nodig.