Hoe maak je een Substance Abuse Gedrag Consultant rapporteren

Hoe maak je een Substance Abuse Gedrag Consultant rapporteren

Je moet in staat zijn om een ​​professionele hulpverlener te vertrouwen. Verzorgers en begeleiders zijn er om te helpen voeden individuen in een tijd van nood en hen te ondersteunen met een helpende hand bij het leven wordt uitdagend. Helaas, bij de behandeling van personen in een kwetsbare positie, sommige adviseurs zijn in staat om misbruik van hun cliënten emotioneel, fysiek of zelfs seksueel. In de wereld van de verslavingszorg, uitdagingen in overvloed. Ongepast gedrag van een vertrouwde drugsmisbruik gedrag consultant is onacceptabel, maar soms moeilijk te verslag. Vaak worden personen besteld in middelenmisbruik begeleiding door de rechtbanken.

Instructies

•  Onderzoek hoe je bent doorverwezen naar de verslavingszorg gedrag consultant. Als u deze consultant willekeurig gekozen, contact werkgever van de hulpverlener om eventueel misbruik of ongewenst gedrag te melden. Schakel consultants onmiddellijk. Als de counselor werkt zelfstandig, neemt u contact op met uw plaatselijke politie om een ​​klacht in te dienen.

•  Neem contact op met het personeel van de rechtbanken of reclasseringsambtenaar die verantwoordelijk is voor het toewijzen van uw drugsmisbruik consultant. Vraag een nieuwe consultant aan de gemandateerde belofte gestand.

•  Meld eventuele problemen bij de initiële verwijzer, indien de consulent werd aanbevolen door een medische professional.

•  Neem contact op met uw plaatselijke autoriteiten onmiddellijk als een misdaad heeft plaatsgevonden.