Hoe maak je een Sub-Surface Meeëter Extract

Mee-eters zijn onvermijdelijk. Ze kunnen uit het niets komen, en sommigen kunnen zo diep onder de huid die ze produceren een hoop van pus ophoping onder de oppervlakte van de huid. Mee-eters kunnen vormen en onopgemerkt blijven voor een lange tijd, omdat ze meestal onder de huid. Het is wanneer de opbouw ophoopt dat de mee-eter pijnlijk en ongemakkelijk kan worden. Extraheren van de build-up is noodzakelijk op dit punt om verdere complicaties te voorkomen.

Instructies

Extraheren van de mee-eter

•  Gebruik een warm kompres op het getroffen gebied. Ren heet water over een washandje voor ongeveer een minuut. Knijp het overtollige water uit het washandje dus het is niet druipen, maar behoudt een goede beetje warm water.

•  Onmiddellijk toepassing direct op de huid. Laat de warmte en vocht aan de huid te verzachten en opent de verstopte haarzakjes. De warmte en vocht zal de pus te trekken naar het oppervlak, waardoor het gemakkelijker te extraheren.

•  Laat de verwarmde washandje op het gebied voor ongeveer vijf minuten. Was uw handen met water en zeep. Het hete comprimeren en gebruik een eter hulpmiddel op de eter door het plaatsen van het gat in het gereedschap direct boven de eter. Druk stevig op, die zal leiden tot de pus op uitbarsten.

•  Gebruik uw schone vingernagels om overtollig puss verzamelen naar het centrum en dwingen het uit met de druk.

•  Reinig het gebied rond de uitgepakte mee-eter met alcohol om te steriliseren en reinigen van de huid, die de infectie zal blijven verspreiden. Was uw handen met water en zeep en steriliseer alle instrumenten gebruikt in het proces.

Hints

  • Als je niet kan halen van de mee-eter op uw eigen, moet u een dermatoloog te raadplegen.