Hoe maak je een Stuck Tooth Verwijder

Hoe maak je een Stuck Tooth Verwijder

Een vastgelopen tand en een behoefte om het te verwijderen, impliceert een beïnvloed tand, of tand niet in staat te voorschijn te komen op zijn eigen, aan te nemen dat het rechtmatige plaats in de mond. Het kan te wijten zijn aan een gebrek aan ruimte. Dit gebeurt vaak met derde molaren, algemeen bekend als verstandskiezen. Soms is een tand afbreekt, en de wortel tip kan nog steeds vast te zitten in de socket. Vastzittende tanden te verwijderen is niet iets wat iemand moet thuis moeten doen. Slechts een tandarts de technieken en materialen om een ​​tand te verwijderen zonder schade aan de zenuwen, andere tanden of sinussen.

Instructies

•  Maak een afspraak met de tandarts om de onderzochte tand hebben. Als u niet beschikt over een tandarts, 1800dentist.com kunt u verwijzen naar een erkende tandarts in de buurt van uw huis.

•  Woon de afspraak bij de tandarts. Laat de tandarts assistente om een ​​aantal x-stralen van de lastige tand te krijgen. Als het een wijsheid tand, zal hij waarschijnlijk moeten zien wat de andere drie lijken, aangezien het nuttig om alle vier tegelijk verwijderen. De patiënt wordt meestal verdoofd met IV sedatie voor verstandskiezen.

•  Leg uit aan de tandarts hoe de tand kwam af te breken; als het alleen de wortel nog steeds vast in het stopcontact. Was je iets kauwen hard? Werd de tand te kwetsen? Heeft er een drainage van het gebied? Vaak breken de tanden op het tandvlees als gevolg van verval. Wanneer dit gebeurt, de zenuw is meestal dood, en infectie kan hebben in aan het einde van de wortel tip onder het tandvlees. De tandarts zal waarschijnlijk een antibioticum voorschrijven, voordat u van de wortel te verwijderen.

•  Samenwerken met het plan van aanpak van de tandarts komt met. Veel tandartsen doen hun eigen winning in-house als ze ongecompliceerd. In het geval van beïnvloed verstandskiezen en geïnfecteerde tanden gebroken uit bij het tandvlees, kan hij ervoor kiezen om u te verwijzen naar een kaakchirurg.