Hoe maak je een sociaal leven Terwijl Depressief Maintain

Hoe maak je een sociaal leven Terwijl Depressief Maintain

Het onderhouden van een sociaal leven, terwijl je depressief kan zeer uitdagend zijn, omdat de aard van deze psychische aandoening zal ertoe leiden dat u geïsoleerd en alleen voelen in de wereld. Door het houden van contact met je vrienden en geliefden en door vast te houden aan het behandelplan naar voren gebracht door uw professionele geestelijke gezondheid, zult u in staat om een ​​sociaal leven, terwijl depressief te behouden.

Instructies

Handhaven van een Social Life Terwijl u depressief

•  Volg het behandelplan dat is voorgeschreven door uw geestelijke gezondheidszorg professional, of het is psychotherapie, antidepressiva of een combinatie van beide. Door ruimend uit uw behandeling pad, loop je het risico verder terug te trekken uit de wereld om je heen en het afbreken van relaties die u helpen om contact te brengen met de rest van de wereld voelen.

•  Zorg voor een sociaal leven als je depressief bent door het weggaan van het huis waar mogelijk. Zelfs als je niet van plan om te voldoen aan iedereen, het is veel beter om buiten te zijn in het openbaar, onder andere mensen. Gevoelens van depressie hebben de neiging om te verhogen als je alleen thuis bent, verloren in je gedachten, met weinig of geen externe stimuli.

•  Plan een evenement of feest of vrijwilliger om te helpen of van plan iemand anders feestje. Dit is een geweldige manier om je geest bezig te houden terwijl je depressief bent en plan een sociale gebeurtenis die houden u in contact met veel andere mensen. De feestelijke stemming van de partij zal helpen verhogen uw geesten ook.

•  vrijwilliger uw tijd met een charitatieve organisatie. Uzelf toewijden aan het helpen van andere mensen die het minder goed hebben dan jij zal je helpen om een ​​beter perspectief op je eigen problemen te ontwikkelen. Of, meer waarschijnlijk, zal het ertoe leiden dat u om uw problemen volledig te vergeten en zich richten op de taken bij de hand.

•  Doe een oefening klasse om een sociaal leven te onderhouden, terwijl u depressief. Niet alleen zal een oefening regime helpen om je energie niveau te verhogen en zorgen dat u zich beter over je geest en lichaam te voelen, maar het zal u toelaten om te communiceren met anderen die een vergelijkbare inzet voor hun gezondheid.

Hints

  • Deelnemen aan een steungroep voor anderen het vechten met een depressie kan een belangrijke eerste stap in de ontwikkeling van een sociaal leven, want je kunt praten en luisteren naar anderen die gaan door soortgelijke uitdagingen. Een steungroep is ook een uitstekende optie voor degenen die niet kunnen veroorloven uitgebreide psychotherapie.