Hoe maak je een snelle omgeving Handle

Hoe maak je een snelle omgeving Handle

Als de druk om meer taken uit te voeren en te voldoen aan strakke deadlines lijkt overweldigend, kunt u stappen ondernemen om de controle over je leven, zowel op als naast de baan te krijgen. Met planning en een resolute mentaliteit, kunt u tijd verspillen activiteiten te blokkeren, een effectiever gebruik van uw tijd, productiever en verlagen van uw stress niveau.

Omgaan met stress

Een beetje stress door uitdagingen kunnen goed voor je zijn, maar te veel stress kan je letterlijk doden. An American Psychological Association enquĂȘte gemeld door Forbes in 2012 bleek dat 41 procent van de respondenten benadrukt op de baan. Om stress evenwicht te verminderen uw leven met voldoende slaap, lichaamsbeweging en activiteiten met familie en vrienden. Op het werk kun je stress te verlichten met een aantal fysieke activiteit zo eenvoudig als een wandeling rond het gebouw of het beklimmen van de trap.

Prioriteren Uw Dag

Houd uw "to do" lijst kort - vijf items zou genoeg zijn - sinds een lange lijst kunt u niet compleet zal bijdragen tot stress en frustratie. U zult zeker onderbrekingen en last minute bellen naar vergaderingen, dus plannen lege tijd om hen tegemoet. Geef je mening over de prioriteiten van de dag gedurende de dag op koers te blijven. Handhaven van een lijst van de projecten waaraan u werkt en toewijzen van uw tijd om die taken die echt belangrijk zijn.

Dringend versus Belangrijke

Dringende taken zijn kantoor branden die moeten worden gedoofd, terwijl belangrijke taken zijn uw werk taken. Zoals president Eisenhower eens opmerkte: "Wat belangrijk is, is zelden urgent is en wat urgent is zelden belangrijk." Let op de belangrijke zaken eerst. Als het dringend verzoek afkomstig is van iemand die hoger in de organisatie, moet u om het te eren, maar proberen om de rest uit te stellen. Houd een logboek bij van deze dringende onderbrekingen. Ze kunnen identificeerbare processen die systematisch kunnen worden aangepakt met vooruitziende blik. Het kan echter een geval van iemand dumpen problemen op je zijn, vooral als ze komen uit dezelfde bronnen.

Afbuigen Onderbrekingen

Terwijl sommige onderbrekingen van belang zijn, kunt u afbuigen die dat niet zijn. Beperk uw e-mail en telefoon bericht controles aan als je binnenkomt, net voor de lunch of laat in de middag. Gebruik een auto-respons en een uitgaand bericht met voicemail om anderen van uw praktijk te waarschuwen. Zit geconfronteerd weg van de deur. Zonder oogcontact, sociale bellers hebben minder kans om binnen te komen. Indien nodig, ga dan ergens anders naar werk gedaan te krijgen. Vertel iemand waar u zich in het geval van een noodsituatie.