Hoe maak je een Slimmer Gezicht Get

De grootte van uw gezicht draagt ​​bij aan hoe mensen uw totaalcijfer. Als je de neiging om gewicht te dragen in je gezicht, het kan je hele persoon er beduidend zwaarder. Wilt u een slanker gezicht krijgen, youâ € ™ ll hebben om gewoon gewicht te verliezen in het algemeen. Helaas, can not u € vet op bepaalde delen van je lichaam ™ t spot-verminderen. Het gewicht je verliest misschien eerste of laatste komen van je gezicht, afhankelijk van uw eigen lichaamseigen € ™ s make-up. Naast gewichtsverlies, heb je een paar andere opties die je kunt krijgen een meer stuwing gezicht.

Instructies

•  Eet een gezond dieet, rijk aan natuurlijk voedsel. Terwijl u een multi-vitamine moet nemen, streven om zo veel voedingsstoffen en antioxidanten mogelijk te krijgen van vers fruit en groenten.

•  Tot uw inname van vezels. Kies in water oplosbare vezel die u zult houden vol langer voelen. U zult merken dat u niet hoeft te zo veel te eten omdat vezels je voldoende zal vullen.

•  Vermijd een teveel aan natrium en alcohol. Vaak zijn bolle wangen verergerd door natrium retentie. Alcohol kan ook een gezwollen effect op het gezicht.

•  Oefening voor ten minste 30 minuten, vier keer per week. Kies cardiovasculaire oefeningen, zoals joggen, stevig wandelen, fietsen of zwemmen. Nemen gewicht opleiding in uw fitness-regime ook. Wanneer u meer spierspanning op te bouwen, zal uw rust stofwisseling te verhogen, wat betekent dat je meer calorieën gedurende de hele dag te branden.

•  Drink minstens 64 oz. water per dag. Water helpt bij het spoelen van natrium en giftige stoffen die leiden tot een opgeblazen gevoel in het gezicht.

•  Masseer je gezicht twee keer per dag, voor ongeveer vijf minuten. Dit zal de circulatie te stimuleren en te helpen op te breken vetophopingen in het vet.

•  Gebruik make-up op je gezicht contour. Solliciteer lichte blush of bronzer op je jukbeenderen en een donkerdere tint onder de jukbeenderen. Dit zal een afslankend effect te creëren, waardoor je jukbeenderen om op te vallen, waardoor je wangen slanker lijken.

•  Spreek met een plastisch chirurg over liposuctie. Dit is de enige manier om vet in het bijzonder van uw gezicht te verwijderen. Liposuctie wordt algemeen uitgevoerd op de wangen, kin en de hals. Overtollig vet wordt eruit gezogen door een professionele chirurg. Zoals bij elke operatie, liposuctie is een zware operatie die niet lichtvaardig moet worden ondergaan.

•  kauwgom kauwen. Het repetitieve beweging van kauwgom kauwen oefent uw gezichtsspieren. Het kan helpen om verhoogde spierspanning in het gezicht, vooral de wangen verschaffen.

Hints

  • Afvallen van je gezicht kan enige tijd duren. Wees geduldig en je zult resultaten te krijgen.
  • Verhongeren jezelf nooit in een poging om gewicht te verliezen. Het kan ravage stinken op je stofwisseling.