Hoe maak je een slijmprop Erken

Hoe maak je een slijmprop Erken

De slijmprop wordt gevormd door de afscheiding van de baarmoederhals die voortbouwen op en sluit de baarmoederhals bij zwangere vrouwen. Het is een beschermende barrière die schadelijke bacteriën verhindert de cervix en infectie veroorzaakt. Als de baarmoederhals dunner, verwijdt en opent, de stekker los en uiteindelijk valt uit. Dit kan geleidelijk plaatsvinden gedurende de weken of dagen voorafgaand aan de arbeid of allemaal tegelijk tijdens het begin van de arbeid.

Instructies

•  Blijf rustig. Het verliezen van de slijmprop als je in het derde trimester van je zwangerschap is meestal geen oproep tot alarm. Zorgen te maken over de gezondheid van uw baby of jezelf is niet nodig, en je kunt gaan met je leven als je normaal tot je andere tekenen van de arbeid zoals regelmatige weeën of uw water breken ervaren.

•  Kennisgeving eventuele verschillen tussen de vaginale afscheiding meestal ervaren tijdens de zwangerschap en de afscheidingen nu ziet. Normale afscheiding is dunner dan het slijmvlies, en de kleur is meestal een romige witte tint.

•  Bestudeer de kenmerken van de lozing. Kijk naar de consistentie, de kleur en de hoeveelheid afscheiding vrijgegeven. Controleren en zien of de slijmvliezen heeft geen vers of oud bloed in of rond het. De kleur van het bloed kan variëren in de kleuren roze, rood of bruin. Dit staat bekend als "bloody-show." Kijk of de slijmvliezen verschijnt romig wit tot geelbruin van kleur. Zoek een klein, dik en vezelig bol geleiachtige slijm vergelijkbaar met die van een sinus-infectie.

•  Volg de aanbevelingen van uw arts voor de levering van uw baby, zoals eerder gepland. Het verliezen van de slijmprop na 37 weken betekent niet dat u een verhoogd risico op infectie. Ga verder met je regelmatige lichaamsbeweging en activiteiten, tenzij uw arts u anders geadviseerd.

Hints

  • Het verliezen van de slijmprop is vaak verward als een zeker teken van de arbeid. Het is niet ongewoon voor een zwangere vrouw beginnen verwijden weken voor de bevalling begint. Als je de slijmprop verloren hebben, zou het nog steeds uren, dagen of weken voor de levering van de baby. Overleg met uw arts goed van tevoren als u een voorgeschiedenis van vroeggeboorte. Bespreek de beste cursus van actie te nemen wanneer je verliest je slijmprop of ervaring van andere symptomen die wijzen arbeid snel kon beginnen.
  • Neem contact op met uw arts als u verliest de slijmprop voordat je 36 weken van de zwangerschap te bereiken. Dit kan een teken zijn van vroeggeboorte zijn. Het advies inwinnen van uw arts als u een teken van bloeden voordat de volledige looptijd van uw zwangerschap ervaren.