Hoe maak je een slechte bloedcirculatie te verbeteren

Als je lichaam de belangrijkste agent voor het transport van hormonen, vitamines, antilichamen en - nog belangrijker - zuurstof, is het zinvol om te kijken na uw bloedsomloop. Het verbeteren van een slechte bloedcirculatie moet een prioriteit zijn voor iedereen die op zoek naar de ziekte en ziekte te voorkomen als ze ouder worden zijn. Naarmate we ouder worden, stoornissen in de bloedsomloop worden steeds vaker, dus lees verder om erachter te komen hoe je een slechte bloedcirculatie kan verbeteren.

Instructies

•  Als u een huidige bloedsomloop problemen, zoals tintelingen, koude ledematen moeten hebben, vraag advies aan uw arts. Dit kunnen de eerste tekenen van een bloedsomloop stoornis en behoeven onmiddellijk medische behandeling.

•  Laat je niet opgeblazen uit. Het is algemeen aanvaard dat sigaretten schadelijk zijn, maar bent u zich bewust van de impact die ze nu aan het hebben van op je bloedsomloop? Bekijk ook de koppeling met het label "bloedsomloop Damage" in onderstaande bronnen. De site bevat foto's van de schade een rookverslaving veroorzaakt op het hart, de longen en de bloedbaan.

•  Evalueer uw dieet. Om het verbeteren van uw slechte bloedsomloop - en het vergroten van uw cardiovasculaire (en seksuele!) Gezondheid - kiezen voor een laag cholesterol, magere voedingsmiddelen. Fatty, kan hoog cholesterol voeding aders en slagaders verstoppen in de tijd. Dit plaatst schadelijke stress op je hart: forceren om te strijden als het pompen vitale zuurstof en voedingsstoffen door het lichaam.

•  Pompoenpitten zijn een wonder voedsel voor mensen op zoek om de bloedsomloop te stimuleren. Dit wonder snack is vol met vitamine E, waarvan is aangetoond dat het risico van bloedstolsels verminderen.

•  Haal fruitig! Het leveren van een hoog niveau van vit. C en bioflavonoïden, sinaasappels versterken capillaire muren: de circulatie verbetert. Om gevaarlijke opbouw van plaque in de bloedbaan beschermen introduceren lycopeen-rijke voedingsmiddelen zoals watermeloenen.

•  Onder zijn vele voordelen, knoflook helpt bij het ​​voorkomen en verminderen van de ophoping van tandplak.