Hoe maak je een Slant Board maken

Hoe maak je een Slant Board maken

Je hebt misschien gezien schuine planken in sportscholen, die sommigen gebruiken om sit-ups te doen, bijvoorbeeld. Slant planken liggen op een hoek, zodat je hoofd zit lager dan de rest van je lichaam. In 1933, Bernard Jensen, DC, PhD., ND, eerste theorie dat schuin boards niet alleen correcte gezondheidsproblemen als je je lichaam om te keren, maar profiteren van uw gezondheid door het verlichten van de organen van de stress veroorzaakt door zijn verticale grootste deel van de tijd van uw lichaam. Slant boards, het wordt verondersteld, kan verhogen de bloedtoevoer naar de hersenen, die zich volgens velen is van vitaal belang voor de gezondheid. Maak een schuine plank goedkoop in uw huis met slechts een paar items.

Instructies

•  Krijg een stuk hout een beetje langer dan de lengte van je lichaam. Bijvoorbeeld, als je 5 voet 8 centimeter lang, je stuk hout moet ongeveer 72 centimeter lang zijn. Het hout moet ook breed genoeg zijn voor je lichaam. Hebben het hout gemeten en gesneden op een huis verbetering winkel.

•  Trek een dikke, beschermende handschoen of ovenwant op de hand houden van de heerser, pak een mes, en dan langzaam en voorzichtig snijd een stuk schuim dezelfde lengte als het hout, met de liniaal als een rechte rand. Utility messen hebben een kleine, scherpe verwisselbare blade, die past in een plastic houder of een pen-achtige metalen gereedschap. Deze messen moeiteloos snijden door het schuim, zodat je nodig hebt om je andere hand en vingers te beschermen met een dikke handschoen of mitt, voor het geval je slip. Als u een fout maakt tijdens het snijden van het schuim, dan wordt vermomd door de stof die u toevoegen.

•  Plaats uw weefsel van de keuze op de vloer of werkblad, met de achterkant naar u toegekeerd. Centreren stuk schuim op de bovenkant van de stof, trek de stof aan alle kanten zodat de stof heeft betrekking op de zijkanten en een gedeelte van de rug van de schuim's, en dan snijd de overtollige stof met een schaar.

•  Zorg ervoor dat u de stof strak op het schuim door het naar het centrum van het schuim is te trekken. Vouw de snijkanten van de stof een keer, en zet vervolgens de gevouwen, gesneden stof rond je schuim met duct tape. Deze kant van het schuim zal niet zichtbaar zijn, dus het hoeft niet te kijken perfect. Gebruik een nietpistool om dikkere stoffen veilig te stellen indien nodig.

•  Cut industriële kwaliteit klittenband in vierkanten met een schaar. Plak een vierkant met de lussen, die fuzzy kijken, op elk van de vier hoeken van het schuim waar je geen duct tape hebben.

•  Snijd vierkantjes van klittenband met de spikes en haken, en plaats dan een vierkant gezicht naar beneden op de fuzzy, loop pleinen u al verzekerd op de achterkant van het schuim. De haken van de vierkantjes vasthouden aan de lussen op de andere velden.

•  Verwijder de beschermlaag van de haak pleinen, draait de hele bedekt schuim over, en sluit vervolgens het schuim aan het stuk hout. Drukt het schuim waar je de klittenband klittenband stevig en veilig op het hout.

•  Prop uw kussens schuine plank onder een hoek met het ene uiteinde op de vloer en de andere kant gestut op een krukje, traptrede of stoel. Wanneer je jezelf positioneren op uw schuine boord, zal je op je rug liggen met je hoofd op het einde naar de vloer liggen.