Hoe maak je een Senior Living Center Start

Hoe maak je een Senior Living Center Start

Het aantal regels en voorschriften die betrokken zijn bij het openen van een Senior Living centrum kan het werk te stellen onmogelijk lijken. Uw doel van het aanbieden van kwaliteit woonvormen voor ouderen kan worden begraven onder stapels van lokale en nationale eisen, variërend van bouwvoorschriften tot kwalificaties personeel. Maar met zorgvuldig onderzoek en vastberadenheid, het openen en exploiteren van een Senior Living centrum is niet alleen mogelijk, maar kan een belangrijke en waardevolle bijdrage aan de gemeenschap.

Instructies

Hoe maak je een Senior Living Center Start

•  Bepaal wat voor soort Senior Living centrum dat u wilt openen. Met behulp van staats- en lokale regelgeving en definities, beslissen of u wilt begeleid wonen huisvesting of een langdurige voortdurende zorg pensionering gemeenschap (CCRC) aanbieden. Elke staat heeft zijn definitie van wat diensten worden aangeboden in elke categorie en de kwalificaties en apparatuur die nodig is om deze diensten te verlenen.

•  Onderzoek lokale en nationale regelgeving. Binnen elke staat, kunnen lokale wetten betrekking op de verdere normen waaraan moet worden voldaan. Alles, van bouwvoorschriften tot kwalificaties om kleine details personeel in de medische diensten, therapie, recreatieve diensten en meer worden gedekt door een regel, grondig in uw onderzoek en planning zo te zijn.

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human dienstena € ™ Agency for Healthcare Research and Quality biedt uitgebreide richtlijnen voor bijna elk aspect van de planning, ontwikkeling en operationele processen.

•  Doe een vereniging die zich richt op senioren diensten en huisvesting. Groepen zoals de Assisted Living Federatie van Amerika en de Amerikaanse Health Care Association pleitbezorger voor kwaliteit van zorg in de oudere volwassene diensten velden. Deze organisaties bieden tools om u te begeleiden bij de vroege planningsfase aan de lopende bedrijfsvoering. Daarnaast kunt u experts in het veld aan vergaderingen en conferenties te ontmoeten en te leren van hun kennis en ervaring.

•  Vind de beste locatie. Het toepassingsgebied dat de gemeenschap en beoordeelt haar Senior Living behoeften. Welke soorten levende centra momenteel actief zijn in uw gewenste locatie? Welke diensten bieden u dat leemten in de beschikbare diensten, en zijn die nieuwe diensten in de vraag naar uw gemeenschap? Of de jouwe is een nieuwbouw of aanpassing van een bestaand gebouw, volg de lokale bouw- en bejaardentehuizen codes. Gebruik altijd hooggekwalificeerde architecten en bouwbedrijven.

•  Huur gekwalificeerd personeel. Volg staat regelgeving door het inhuren van alleen mensen met de juiste referenties, licenties of certificeringen. Bieden permanente educatie en bijscholing, up to date houden met de lokale en nationale veranderingen regelgeving. Van de beheerder van de faciliteit aan verplegend personeel, voeding diensten, schoonmaak en onderhoud afdelingen, en alle anderen, altijd het huren van gekwalificeerd personeel.

•  Ontwikkel ramp en noodprocedures alsmede dagelijkse routines. Tijdens uw planning, verder gaan dan de vereiste regelgeving en bouwvoorschriften. Relaties op te bouwen met de veiligheid van dienstverleners, zoals brandweer en politie. Goede verstandhouding met de hulpdiensten kunnen van bijzondere prestatie in tijden van crisis.