Hoe maak je een schouder uit de kom Behandel

Hoe maak je een schouder uit de kom Behandel

Ontwrichte schouders zeer pijnlijk en kan moeilijk te behandelen. Vaak kan het volledige verloop van de behandeling van een ernstig ontwrichte schouder enkele maanden duren, of zelfs langer. Het is echter mogelijk om succesvol te behandelen en volledig herstel een ontwrichte schouder, gezien de juiste tijd, aandacht en middelen.

Instructies

•  Immobiliseer de aangedane arm in een sling zo snel mogelijk. Dit zal de pijn zoveel mogelijk te beperken en helpen om de schade van het krijgen van slechter.

•  Bepaal of er nog andere, meer ernstige verwondingen die meegaan met de schouder uit de kom. Vele malen, een schouder uit de kom is zo pijnlijk dat het andere, meer ernstige verwondingen die in dezelfde trauma aanhielden kan maskeren. Zorg ervoor dat er geen extra, levensbedreigende verwondingen voordat u verder gaat bij de behandeling van de geblesseerde schouder.

•  Haal deskundige medische hulp voor de benadeelde partij. Het is niet aan te raden voor iemand anders dan een medische professional om te proberen de schouder weer in verbinding gebracht.

•  Laat de professional zet de schouder terug in gewricht. Dit kan zeer pijnlijk zijn, maar is absoluut noodzakelijk. Soms pijnstillers worden gegeven aan de patiënt vooraf. In zeldzame gevallen waarin de dislocatie werkelijk ernstig is, kan een algemene verdoving tijdens de procedure toegediend.

•  Immobiliseer de schouder in een sling enkele weken. Tijdens de ergste, meest pijnlijke herstel stadia na de dislocatie, het is het beste om gewoon te houden van de arm in een mitella en laten genezen.

•  Na het ergste van de pijn is weg, beginnen fysiotherapie om de geblesseerde schouder te rehabiliteren. De belangrijkste doelen van dit afkickkliniek zou moeten zijn om de rotator cuff spieren te versterken en te herwinnen volledige waaier van beweging in de geblesseerde schouder.

Hints

  • Pijnstillers worden gebruikt om de pijn geassocieerd met een ontwrichte schouder korte termijn behandelen. Vermijd het gebruik van hen te lang, echter, omdat veel pijnstillers zijn uiterst verslavend.
  • Als je je schouder ontwrichten, probeer dan niet om gewoon weer terug te leggen joint op uw eigen. Dit kan enorm pijnlijk zijn en kan verdere schade veroorzaken. In plaats daarvan, zoek medische hulp en een medische professional zet je schouder terug in gewricht.