Hoe maak je een Schoen voor Bunions Kies


Een bunion (hallux abductovalgus) is een misvorming van de meest betrekking op de basis van de grote teen, waar hij samenkomt met de voet (het metatarsofalangeale gewricht). Het wordt gekenmerkt door afwijking van de grote teen naar de buitenkant van de voet en een pijnlijke bult op de binnenkant van de voet aan de basis van de tenen. De inslag van de grote teen veroorzaakt door een bunion leidt vaak tot verkeerde uitlijning van de andere tenen met bijbehorende likdoorns en eelt. Het kiezen van schoenen die goed passen helpt verlichten pijn geassocieerd met een bunion en vermindert het risico van het steeds erger.

Instructies

•  Zoek een schoenenzaak die gespecialiseerd is in schoenen voor mensen met een voet en enkel problemen. Bel het kantoor van een lokale podotherapeut voor suggesties als u moeite om een ​​specialiteit schoenenwinkel hebben.

•  Laat je voeten gemeten, rekening houdend met de lengte van elke voet, en de breedte van breed gebied aan de voorkant van je voet en je hiel. Deze metingen zijn van belang bij het selecteren schoenen die de natuurlijke vorm van de voet tegemoet. Schoenen die goed passen verminderen de druk en wrijving op een bunion, vaak verlichten van pijn.

•  Kies schoenen met een ruime, afgeronde teen box - het deel van de schoen dat de voorkant van je voet en tenen omsluit. Vermijd stijlen die een tapse neus doos die komt tot een punt op de voorzijde van de schoen zijn voorzien. Dit type schoen verergert een bunion en vaak maakt de misvorming erger.

•  Kijk voor een schoen met een zachte bovenste gemaakt van soepel leer of een ander materiaal dat niet stijf om wrijving tegen een bunion en eventuele likdoorns of eelt je kan hebben te minimaliseren. Vermijd schoenen gemaakt van starre leer of met stiksels, bandjes of naden die lopen over de bunion.

•  Vermijd schoen stijlen die een hak hebben van meer dan 2 1/4 inch. Hoge hakken duwen het gewicht van het lichaam uit naar de voorkant van de voet en vaak verergeren van een reeds bestaande bunion.

•  Als u gewoonlijk draagt ​​pads of een bunion spalk op je voet, zeker om deze te dragen als je gaat winkelen schoen bepaalde het schoeisel past goed bij deze apparaten te zijn.

•  Probeer op elke schoenen die je interessant in de aankoop. Loop rond in de winkel om te bepalen of de schoen past goed zonder te slippen, en als die er zijn gebieden van de schoen die zich ongemakkelijk voelt. Professional strekken en elektroden die in de schoen kan nodig zijn om een ​​goede pasvorm te bereiken.

•  Vragen over het terugkeerbeleid van de winkel alvorens een aankoop, in het geval dat de schoenen die je koopt zijn ongemakkelijk wanneer u begint het dragen van hen thuis.

Hints

  • Draag nieuwe schoenen in huis om ervoor te zorgen dat ze zijn comfortabel voor het dragen van hen voor de dag.
  • Koop nooit schoenen die te klein zijn voor je voeten zijn.
  • Winkel voor schoenen late tijdstip om tegemoet voor voet zwelling die kunnen voorkomen gedurende de dag.
  • Als een schoen is niet comfortabel in de winkel, koop het niet.
  • Als u aanhoudende pijn in de voet geassocieerd met een bunion, een afspraak maken om een ​​podotherapeut te zien. Sommige eeltknobbels operatie nodig om pijn in de voet en correcte misvorming van de voet en tenen te verlichten.